AKTUELNO

Surovi!

U toku je emisija nominacije 'Nominacije'. Učesnici biraju između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, kome žele zauvek da vide leđa, a kome žele da produže opstanak. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Teodori Delić koja je poslala brutalnu poruku Mioni.

Nisam promenila mišljenje o Mioni, išla je iz jedne sigurne kuće u drugu. Ona je onaj tip devojke koji misli da je drska, a pola grada je pr*ks. Stanislav je okej dečko, šaljem Mionu - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se svađam sa Mionom, Stanislav je dobar dečko, šaljem Mionu - rekla je Milica.
Miona vodi mnogo računa o sebi, neću da dužim svi znaju naš odnos, Stanislav ima taj neki stav, ostaviću Mionu iz poštovanja - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona pedantna finam Stanislav isto šišao sam ga, ostavljam Monu šaljem Stanislava - rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ljudi ne smeju da kažu mišljenje jer se boje Ša. Isto mišljenje imam o Stanislavu, a i o Mioni, šaljem Mionu jer nije okej prema Ša - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne menjam mišljenje o Stanislavu, o Mioni imam dobro mišljenje, ostavljam Mionu, šaljem Stanislava - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona je devojka pogubljena, o Stanislavu sam promenila mišljenje na bolje, pokazao da si da ti je stalo do Maje, šaljem tebe ostavljam Mionu - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona nije bila okej prema Stanislavu, ne razumem kako ne priđa da ga zagrli, da mu pruži pažnju da mu bude mirna luka, drčno iznosi mišljenje. Ne provodio puno vremena zajedno i mislim da neće opstati napolju. Imam okej osnos sa Stanislavom, sačuvaću tebe šaljem Mionu - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: A.V.