AKTUELNO

Kao bomba juče je u medijima odjeknula vest da se Dragana Mirković razvodi od Tonija Bijelića posle 24 godine braka.

Mediji konstatno podsećaju na veliku ljubav Dragane i Tonija na koju je stavljena tačka nakon 24 godine braka, a osvanula je vest da je Toni prevario Draganu sa 15 godina mlađom ženom i da su njih dvoje u vezi duže vreme.

Kako je otkriveno, pevačica i Toni ne žive zajedno već neko vreme, a on se preseilo u luksuznu vilu gde, po navodima pojedinih medija, živi sa novom partnerkom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-stock

U specijalnom Božićnjem izdanju Premijere - Vikend specijal, Dragana Mirković je gostovala sa Radom Manojlović koja je tom prilikom uživo zapevala pesmu "Pusti me da nađem srcu lek" i rasplakala Draganu svojim izvođenjem.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da Dragana i Toni tada nisu živeli zajedno, a da je možda čak pevačica tada znala za novu partnerku svog supruga, moguće je da su je reči te pesme još više dotakle pevačicu koja je i po svemu sudeći bila svesna da je razvod blizu.

Foto: TV Pink Printscreen; Instagram.com

"Pusti me da nađem srcu lek"

Radije ću sedeti u kući, da prikrijem tužan đivot svoj, neću da me pitaju za tebe i zašto nisi više moj.. Molim te, pusti me da nađem srcu lek, shvati me, neću više da ti budem druga, a tako želim čvrsto da te zagrlim i bar još jednom oči da ti poljubim.

Autor: pink.rs