AKTUELNO

I Siniša Mali, stao uz predsednika Srbije, podsetivši pripadnike opozicije, da je upravo u njihovo vreme Međunarodni sud pravde doneo odluku u korist takozvanog Kosova!

Đilasovac Srđan Milivojević pozvao je na linč predsednika Aleksandra Vučića i tako nastavio najprljaviju kampanju dehumanizacije i kriminalizacije šefa države, koga bi kao, po njegovim rečima, lopova izdajnika i šefa mafije, trebalo likvidirati.

Siniša Mali, ministar finansija, kaže da predstavnici bivšeg režima, kada ovako nešto izgovaraju, zapravo polaze od sebe.

Lopovčina Srđan Milivojević, njegov ortaci i njegova stranka od sebe polaze. Izdajnici? Pa čekajte, u njihovo vreme je Međunarodni sud pravde doneo odluku u korist takozvanog Kosova, što nama otežava pregovore kada je ta situacija u putanju. dakle vi ste ti, koji ste uspostavili carinu između dve teritorije. Vi ste izdajnici! Mafija? Pa čekajte, stopa kriminaliteta danas, u odnosu na njihovo vreme, ne može da se poredi. danas je Srbija i sigurnija i bezbednija, a oni naravno ne mogu da pobegnu od svoje prošlosti, pa se sećaju nekog vremena kada su oni žarili i palili i kada je mafija vodila Srbiju. Srbija je danas slobodarska, nezavisna i samostalna država za koju se bori Aleksandar Vučić - rekao je Mali.

Foto: Tanjug/Marko Đoković

Na Milivojevićevu objavu, reagovala je i premijerka, Ana Brnabić.

Na ovu Milivojevićevu izjavu, mogla bih da reagujem posprdno. Mogla bih da kažem da je on sam po sebi sprdnja i da je ova njegova izjava kao i sve sramotna i irelevantna. Mogla bih da kažem da je on davnih dana pokazao da je neuračunljiv i labilan. Ipak, iako sve to stoji, nije ovo ni smešno, a ni nevažno. Setite se das je ovo već drugi put u tri dana, da tako opozicija preti i poziva na ubistvo predsednika Vučića. Prvo je to uradio Dragan Đilas, a sada to ponavlja i Srđan Milivojević. Istina je jasna i jednostavna, kao i uvek, Vučića narod voli, istina ga brani, i istorija će njega čuvati. A onaj o kome Đilas i Milivojević imaju nešto lepo da kažu, niti misli, a još manje radi dobro za Srbiju i naš narod. Samo napred predsedniče! - naglasila je Brnabić iz Dubaija.