AKTUELNO

Trener o javnoj podršci predsedniku Srbije.

Ono što je Vladimir Putin za Rusiju, to je Aleksandar Vučić za Srbiju, tvrdi trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović.

Lalatović nikada nije krio da je veliki pristalica lika i dela predsednika Srbije i sada je samo ponovio ono što, kako tvrdi, misli 80 odsto građana, ali nemaju priliku da to javno kažu.

- Priznajem da volim politiku. Kada sam bio mlađi Vojislav Šešelj mi je bio omiljeni političar, a sada je to Aleksandar Vučić - rekao je Lalatović.

On se pre nekoliko dana našalio da mu je želja da bude predsednik Srbije, ali ne u skorije vreme.

Foto: Tanjug

- Apsolutno sam zadovoljan kako Aleksandar Vučić radi. Eto, neka on bude na vlasti dok ja ne završim karijeru za 20 godina, a onda može da mi prepusti mesto - "predložio" je Lalatović.

Nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde kaže da se dešavalo i da ga vređaju zbog javne podrške Vučiću.

- Tačno je da su me vređali, ali ne znam zašto kad 80 odsto Srbije voli Vučića, samo neki nemaju priliku da to javno kažu. Čovek dobro radi, dokaz su nove fabrike, pokrenulo se nešto u Srbiji od njegovog dolaska. Konačno smo izašli iz mraka, a sa Vučićem možemo do zvezda. Samo sa njim možemo da budemo sila, da doguramo daleko i budemo jaki kao Rusija. Kao što je Rusiji danas potreban Putin, tako je Srbiji potreban Vučić - poručio je Nenad Lalatović.

Pročitajte još: NOVO ISTRAŽIVANJE FAKTORA PLUS: Naprednjaci ubedljivo prvi u Beogradu sa 40,4 ODSTO! Sve opozicione liste DALEKO ISPOD!

#Aleksandar Vučić

#Nenad Lalatović

#predsednik

'