AKTUELNO

Uvek je lep osećaj kad obučem crveno-belu opremu, moj život je vezan za Zvezdu. Svaki put odem sa koferom spremnim da se vratim nazad. Ispred mene je novi izazov, verujem da ću odgovoriti tome, rekao je novi-stari trener fudbalere Crvene zvezde Vladan Milojević na početku priprema za prolećni deo sezone.

Milojević je krajem prošle godine nasledio Izraelca Baraka Bahara i ima zadatak da na proleće nadoknati "minus jedan" i osvoji titulu, kao i Kup.

- Zvezda ima očekivanja, titula i Kup su prioritet. Da ih ostvarimo, to je cilj. Mislim da je ove sezone kvalitetnije prvenstvo, ne oprerećujem se time niti plašim. Verujem u svoj rad - istakao je Milojević, uz konstataciju da je sada drugačiji momenat u odnosu na prvi mandat.

Što se tiče igrača imamo veliki roster, pravljen za tri takmičenja, pa moramo da ga "raščistimo", dodao je on.

- Prelazni rok je živa stvar, mnogo toga može da se dogodi. Tu je skauting i u svakodnevnoj smo komunikaciji, ovde za jedan dan svašta može da se promeni - rekao je Milojević.

Zvezda će pripeme obaviti na Kipru.

- Idemo u Pafos u jedan od najboljih hotela na Kipru, tamo trenutno trenira reprezentacija Švedske. Imaćemo idealne uslove, dva sjajna terena, mada na Kipru se nikad ne zna, može da bude prelepo sa puno sunca, a može da bude i kiše.

On je dodao da računa na sve igrače, uključujići i Šerifa Ndiajea.

- Svi imaju kvalitet i dobro su skautirani. Dosta toga zavisi od njihovih igara… Takvi smo, moraju oni da shvate da nema baš puno vremena za prilagođavanje - istakao je Milojevič i dodao da mu je žao što će grupa igrača propustiti pripreme zbog reprezentativnih obaveza u Africi i Aziji, ali da se već suočavao sa takvom situacijom dok je radio u Saudijskoj Arabiji.