AKTUELNO

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Ana Brnabić obraća se novinarima.

Brnabić je istakla "Dobro došli na slavlje" dodajući da su to i reči predsednika Srbije.

- Počinjem od onoga o čemu ćemo pričati narednih dana, o tome kako je izgledao današnji dan. Čuli smo neistine, insinuacije, lažne vesti... Sve sa ciljem da se izaziva atmosfera panike i haosa. Pokušavali smo da objasnimo ljudima, poštujući izbornu tišinu za razliku od opozicionih medija - rekla je Brnabić.

Foto: TV Pink Printscreen

Brnabić je potom navela primere gnusnih laži opozicije.

- Što su sve brutalne neistine, notorne laži, lako proverljive. SNS kontrolori ne mogu da utiču na te stvari. Opozicija je imala 80 odsto posmatrača. Sada su isključili struju na 4 mesta, sabotaža... Potpuna laž. Pa Beogradska arena, što je glupost neverovatnih razmera. Birački spisak proverava oppzicija i kontrolori - rekla je Brnabić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedina nepravilnost je bio incident u Odžacima, i to lice je privedeno, napomenula je Brnabić.

- Prema 50 procenata, obrađenih biračkih mesta, gde može biti još minimalnih promena, ja želim da kažem da naša lista "Srbija ne sme da stane" ima 47, 1 odsto podrške - rekla je Brnabić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako premijerka kaže Đilasova opozicija, Nestorović i SPS ulaze sigurno u parlament.

- Lista 'Srbija ne sme da stane' će sigurno sama imati više od 125 mandata - navela je premijerka.

Premijerka je rekla da što se tiče Beograda, podaci tek stižu, a da će opozicija sigurno izaći sa lažnim podacima, i najavila još jedno obraćanje.

- Obratićemo se ja, Vučević, i nadam se predsednik Srbije. Hvala narodu, građanima Republike Srbije, što su glasali za rezultate, za viziju pobedničke Srbije. Stranka je odlučila da se obrati odmnah, i hvala svima, hvala predsedniku republike Srbije koji je poveo našu listu, dao sve od sebe u najprljavijoj kampanji - rekla je Brnabić.

Foto: TV Pink Printscreen