AKTUELNO

Anita Stanojlović 11. juna izgovorila je sudbonosno "DA" Jovani Tomić Matoroj, ali na toj svadbi nije htela da joj se zavetuje na večnu ljubav, pravdajući se, kako je Matora navela, da ništa neće da obećava da se ne izjalovi. Matea Car izašla je u javnost sa prepiskama u kojima se jasno vidi da Anita vara Matoru, zbog kojih je Tomićeva zatražila razvod.

Anita i Matora su, nakon Matorinog suočavanja sa Mateom i saznanja za neverstvo, ušle u žestoke konflikte što za crnim stolom, što van njega. Pored toga što Anita ne želi da potpiše papire za razvod braka, Matea Car se u spoljnom svetu u više navrata oglašava i otkriva nove detalje njihovog odnosa.

Foto: PINK.RS/TIKTOK.COM/@23MATEA/Pink.rs/Z. Veljković

Naime, ona je opet iznela nove detalje u javnost, te je i istakla da su ona i Anita planirale paralelnu vezu.

Da Anita nije tada ušla u Elitu, sigurno bismo se videle i desilo bi se nešto, naravno. Da, teško mi je da kažem, ali to bi bila paralelna veza. Znam da je nepravedno, ali ne mogu sada da foliram. Naravno, da je sve to potrajalo, rekla bih joj - ili će se razvesti, pa da poradimo na svemu tome i krenemo u tom pravcu ili da se razilazimo - rekla je Matea.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Autor: pink.rs