AKTUELNO

Stanija Dobrojević našla se na stubu srama domaće javnosti kada ju je učesnica "Elite" Aneli Ahmić optužila da joj je preotela muža Asmira Durdžića, koji je zbog starlete iz Rume ostavio ženu i ćerku.

Ona je noćas gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, gde je porekla da je rasturačica brakova. Kako je rekla, nije znala da je Asmir oženjen, budući da joj je "pričao drugu priču", a koliko je situacija ozbiljna shvatila je kada je telefon počeo neprestano da joj zvoni i familija da je zapitkuje šta se, zapravo, dešava.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

Stanija je, međutim, zbog pritiska javnosti i nakon saznanja da je njen dragi oženjeni verenik "sedeo na dve stolice" te, dok je s njom bio, ispitivao teren kod Aneli, ne bi li joj se vratio, rešila da prekine veridbu i ostavi ga.

- Ja nisam znala da postoji ta žena, uživali smo u Majamiju, verio me je, uživali u ljubavi, a onda smo došli na more. Meni su to veče stigle poruke, pozivi svi su me pitali o tome, a onda je on meni rekao da je to njegova bivša. Međutim to nije istina, ja nikome nisam nikome preotela muža, niti sam dete odvojila od oca. On je meni dao dokaze, on vodi računa o tom deteu, ali oni nikada nisu bili u braku, niti su se živeli zajedno. On je meni rekao da se to dete rodilo iz kraće veze, ona je preko mene došla u rijaliti. Ja sam njega danas ostavila, pričao je istinu o svemu, a danas je prvi put izašlo nešto gde se on pisao sa njom dok smo mi bili u Majamiju i to je bilo to. Ja sam trebala da dođem večeras da odbranim svoju zabranjenu ljubav, jer ipak sam ja Srpkinja a on je druge vere, a svi znaju priču o mojoj porodici od kojih sam sve krila, a sada kada sam saznala ovo, nije mi bilo lako. Da se razumemo laže i ona, ja nikada nisam nikome otela muža, jer oni nisu bili zajedno, a vreme će pokazati sve i sve će se raskrinkati - pričala je Stanija i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Stvarno me je muški osvajao, mi u Majamiju imamo i naš dom, uzeli smo stan. Ja sam njegove upoznala preko video kola, divni srčani ljudi kakve ja volim. Ne znam šta me je snašlo, bila sam na sedmom nebu i pre par dana me je sve pokosilo. Ovo neka bude test odnosa i naše ljubavi, ako je ljubav prava... Ja ne znam u više šta da verujem, u toj prepisci mi je ispalo da je on kao frajer, baja njoj piše a ovamo je sa mnom. Imam mnogo lep život i ne treba mi niko takav da bih bila srećna, meni treba da me neko voli i poštuje, ja njih sve sa gaćam mogu da ih kupim, a ona priča o nekim torbicama. Mene je sramota sa kim je on bioi i nekih njegovih izjava. Za mene neko da priča da sam sa nekim zbog para, u autu su mi takse koje sam platila jer sam zaradila preko sto hiljada. Sve te starlete i sponzoruše, taj imidž da idete za torbice i putovanja, meni to ne treba. To je polu svet. Sedim sama na bazenu i meni šalju likove iz škaljarskog klana, meni šumskoj jagodici. Čime se bre bavite ološi. Ja sam samo tražila da bude iskren, vreme neka pokaže ko je tu čist, a ko nije. Moja familija danima čita ovo da sam rasturačica - rekla je Stanija.

Njena "odbrana" u emisiji "Amidži šou" noćas na Pinku iznervirala je Aneline najbliže, njenu najverniju podršku, koja se u njeno ime sve vreme oglašava putem Instagrama i obelodanjuje nove prepiske i detalje njenog i Asmirovog odnosa. Nakon Stanijine ispovesti kod Amidžića, usledila je brutalna poruka sa Anelinog naloga na Instagramu.

Debeli za svoje dete ni ne pita, a kamoli da pita ima li da jede. On se bavi time da opere Staniju i njenu porodicu, a ona će zauvek ostati rasturačica, ljubavnica, otimačica oca detetu, koje ga stalno doziva... Za svoje rođeno dete kaže da nije njegovo. Zamislite šta jedan otac radi svom detetu, pa kad bude krenula u školu, je l' treba da je neko pita ko joj je otac?! Smradu jedan! Dođi o našem trošku da uradiš DNK, mi ćemo ti platiti, sirotinjo! Slobodno dođi, nemoj da se plašiš - piše u saopštenju na Anelinom Instagramu.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Autor: pink.rs