AKTUELNO

Dejan J. (53) koji je juče poginuo na auto putu Miloš Veliki ostavio je neposredno pred nesreću tužne statatuse na svom Fejbuk profilu, u kojem kao da je slutio kraj.

- Čovek se voli dok je živ, ne kada umre. Ne trebaju mu tada lepe reči, trebaju mu dok je živ. Ne treba tada toliko pričati o njegovim idealima i snovima, potrebno mu ih je ne gušiti dok je živ. Ne treba tada tone cveća i hvalospeva nad svojim odrom, treba sada jedan nežan pogled, dodir, stisak ruke. Sve ono što nisi dao tada, ne trebaš ni kasnije davati, gluma je to ili kajanje što na koncu za tu osobu isto dođe-stoji u jednom od poslednjih statusta Dejana J.

Foto: Društvene mreže

Poslednji status bio je sa stranice "muftijin amanet", u kojem između ostalog piše:

- Zašto su mnogi ljudi nesretni, nezadovoljni?

Foto: Društvene mreže

Dejan J. je juče ušao svojim "fijat puntom" u kontra smer na auto-putu i vozio brzom trakom šest kilometara. Na mestu suvozača bio je bio N. K. (40).

U jednom trenutku, "fijat" se direktno zakucao u automobil "hjundai", kojim je upravljala D. P. (30).

Posle udarca, "punto" se zapalio, a vozač je nastradao. U nesreći su povređeni N. K. i D. P. i oni su prevezeni u KBC Zemun.

Video: privatna arhiva

Dejan je za sebe napisoa da je Šibenika i da živi u Debeljači kod Pančeva. Naveo je da je razveden i da radi kao medicinski sportski maser.

Autor: