AKTUELNO

Sve izlazi na videlo!

Marko Đedović i Milena Kačavenda su nastavili razgovor u klozetu o Ani Ćurčić!

Moj i Anin dogovor je bio da krijem da je varala muža sa Zvezdanom Slavnićem, a daj čoivek je sjajan tip. Zvezdan je rekao mnoge istine unutara. Ja moram da kažem da ja imam brata koji je u zatvoru, a ona je upoznala mog brata kada je moj sin napunio 18 godina, a to je bilo 2019 godine. Ona je njemu uplaćivala pare u zatvor, a onda mu je pored toga slala intimne slike - pričala je kuma.
Ljudi su to znali ali si ti ćutala - rekao je Marko.
Ona je varala i muža i Zvezdana i dovodila je Zvezdana u krevet gde je spavala sa svojim mužem. Varala je sve - govorila je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma strašno šta je ona radila - rekao je Marko.
Posle ide priča o roleksu, i sve to meni sada nije jasno. Aca i ja smo hteli da izbacimo Zvezdana iz cipela, a ja sam ubedila Acu da kupi roleks - rekla je Kuma.
Pazi, u tom tableti imaju priče o tome kako su hteli da uđu u Zadrugu 5, zbog Dalile i Dejana, a onda je bila priča kako će on da muva Dalilu, a Dejan se raspada. U tom tabletu postoje prepiske iz 2021. godien da su oni kupili stan u Zemunu - nastavio je Marko.
Ma i ona pisma, zna se šta može da se piše u pismu,a onda u pismima nema ništa ja sam donela hrpu pisama, i ona je tražila to od mene. Mene su nazvali kuma jer sam ja krstila tatu i Zvezdana nadimcima. A Zvezdan je ispao gospodin kada je rekao da ja nisam kuma, on je sve znao - rekla je Kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo pitanje Aci Bulića Ani je bilo što nije demantovala Zvezdanu da joj je gasio cigare na ruke, a ona se pravdala kako ona to nije rekla - dodala je Milena.
Gde vam je bio mozak da došete u kuću Ace i njegove žene - upitao je Marko.
Aca nas je zvao - odgovorila je Milena.
Ma meni je dosta tih fejk žrtvi nasilja, a danas ljuti trpe svega, a ti danas imaš svega, a ona se folira - rekao je Marko.
Ona je koristila Zvezdana da se pere i pretila je Zvezdanom - dodala je Milena.
Ma da, to je radila i Aci, moraće da objasni, ma njoj su samo pare u glavi - rekao je Marko.
Ma da, njoj su samo pare interest. - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.