AKTUELNO

Afera koja treese zemlju!

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je ispričala, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Inače, pre više od dve nedelje kao bomba u domaćim medijima odjeknula je vest da se starleta verila. Ona je tada na mrežama pokazala verenički prsten i dečka, za kog se sad ispostavilo da ima ženu i dete.

Nakon njene veridbe za domaće medije se tada oglasila Stanijina drugarica, koja je istakla da je starleta "odlepila" za Asminom.

Foto: Instagram.com

Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, posle razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Posle samo nekoliko nedelja "pala" je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gde su se i upoznali. "Odlepila" je za uspešnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko meseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dete, otkrila je Stanijina drugarica tada.

Foto: INSTAGRAM.COM/TV PINK PRINTSCREEN

Kako se tada navodilo, Stanija uveliko priprema svadbu, koja će biti na Karibima, samo za porodicu i bliske prijatelje.

Autor: Pink.rs