AKTUELNO

Monstrum iz komšiluka terao je moju četvorogodišnju ćerku da mu dira polni organ, dok je drugom rukom trljao njen, a zatim joj je dao krušku kako nikom ne bi rekla šta se desilo.

Ovim rečima, još u stanju šoka, započela je svoju ispovest za Pink Marija Batinić, majka devojčice.

Devojčica je do detalja prepričala majci šta joj je pedofil radio, a onda je usledio šok jer policija nije uputila dete na pregled, već su to obavili oni u policijskoj stanici.

- U julu sam devojčicu oko 11 sati poslala kod komšinice na čaj, a inače živimo u ulici gde nema saobraćaja. Kako se nakon nekog vremena nije pojavila kod nje, ja sam se uplašila i izašla i poronašla devojčicu kako stoji na kapiji našeg dvorišta sva preplašena. Držala je krušku u ruci i opisala majci kako joj je voće dao komšija koji je dodirivao po polnom organu - počinje ispovest za Novo vikend jutro šokirana majka.

Devojčicca je majci opisala kako mui je govorila nemoj ali on nije stao.

- Ja sam odmah pozvala supruga i slučaj smo prijavili policiji, odmah smo otišli u policijsku stanicu. Ja sam ispričalašta se desilo, devojčica je potvrdila, zatim je usledio razgovor sa inspektorom pa sa socijalnim radnikom, a onda je usledio šok jer je inspektor ponavljao ' nećemo kod lekara, nema potrebe' - nastavlja svoju priču nesrećna žena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Inspektor mi je zatim rekao da skinem devojčicu i da pogledam da li ima povrede, nije ih bilo, napisali su izveštaj i poslali nas kući- kaže majka.

Narednih dvadesetak dana ona je bila uznemirena, ja sam mislila da joj je naišao takav period, a onda je 19. avgusta preplakala dan i bila vidno uznemirena.

- Odvela sam je kod dečijeg lekara, dali su nam uput da uradimo analize krvi da se vidi šta je. Posle kratkok boravka kući gde je dete odspavalo, vratili smo se u bolnicu, pa je doktorka koja je pozvala i nadležne institucije i Centar za socijalni rad, uputila dete u Beograd kod dečijeg ginekologa. To smo i uradili, i kada smo došli da joj urade ultrazvuk i spustili joj pantalonice tako se ona pretvorila u zver- priča uplakana majka.

Prema njenim rečima devojčica je bila toliko uznemirena da nije dozvoljavala da joj objasne da joj niko neće ništa loše uraditi. Svi su zanemeli, a majka nije mogla da priđe sopstvenom detetu.

- Posle sat vremena uspeli su da odrade ultrazvuk ali ostale preglede nisu mogli da rade bez prisustva policije. I tek treba da idemo kod neuropsihijatra - priča majka.

- Čovek koji je počinio ovaj strašan čin je priveden i proces je u toku, ali sam tada kada je prijavljen, doživela neprijatnost i vređanje od strane njegove ćerke. Ovo je borba ne samo za moje dete već i za svu decu Srbije - zaključila je majka.

Kako je majka ispričala dalje, ovo nije bio prvi slučaj pedofilije. Pre 7 godina još jedna devojčica je doživela istu stvar od strane tog komšije. Kako kaže, misli da taj slučaj tada nije prijavljen.