AKTUELNO

Haos!

Lepi Mića i Jelena Golubović gostovali su u emisiji "Narod pita" kod voditelja Darka Tanasijevića. Telefonskim pozivom sa gostima je razgovarala Suada iz Šida.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospodin Mića je jako dobar, realan čovek, dobar, dobar za onu tamo decu, sve pozitivno samo mi se ne sviđa što mnogo psuje i to mu samo zameram - rekla je gledateljka.
Onda bih bio previše idealan, ne valja kad je sve dobro. To sam ja Suada, šta da radim, moje psovke su bezazlene - rekao je Mića.
Mikica bi davnih dana ispao da nije bio uz Miću i pojedine. Njegovo učešće mi se nije ni dopalo, Jece mi u Zadruzi ima, pa nema. Večeras jako lepo izgleda - rekla je gledateljka.
Hvala puno gospođo - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Anu sam podržavala kad je ušla, ali me je na kraju razočarala jer je previše Zoricu slušala. Nije trebala, bila je sa Zvezdanom 13 godina, to mi se nije dopalo, ali dobro. Ivan Marinković me je toliko nervirao. Nikako mi se nije dopao - rekla je gledateljka.
Ko Vam je bio favorit? - pitao je voditelj
Moja Sanja. Ušla je u ljubavnu vezu i pogubila se, nije mi se dopalo šta je radila ali još uvek su zajedno - rekla je gledateljka.
Mi se divimo vezi od mesec dana van rijalitija, pa mi smo pesimisti u svemu - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ja želim Sanji da to opstane. Mali Dragić je dobar momak, komentator - rekla je gledateljka.
On je odvratan - rekla je Jelena.
On je taj koji je delio pravdu kako smatra da treba. Bio je protiv Ane i za Anđelu, a promenio je ćurak potpuno, sinoć ga slušam... - rekao je Mića.
Meni je žao one devojke sa kojom je bio, mnogo ju je gušio, ali bio je prvi put u Zadruzi - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

On je nju iz*ebao u pabu i otkačio, ona mu je ulazila u krevet posle tog čina, pa ju je priznao tek posle pitanja novinara - rekla je Jelena.
Od Anđele prošle godine nije bilo bolje, a ove godine joj se desilo i šta sad. Samo joj zameram jer je trebala uključiti onaj njen mali mozak, ali zapamtite da će ona i Zvezdan ponovo biti zajedno - rekla je gledateljka.
I ja to isto mislim, ako već nisu - rekao je Mića.
Komentarisalo se da Zvezdan sad u Zadruzi proživljava novu mladost i da želi da prestigne Cara, da li je želeo da se takmiči, da ga prestigne? - pitao je voditelj

Foto: TV Pink Printscreen

On je smatrao da je Anđela njegova ceo život, ali tu se za*ebao. Tvrdim da Zvezdan ima ogromne emocije prema njoj - rekoa je Mića.
Nije imao priliku da prođe svoju mladost, da se živi, on je pun adrenalina i pronalazio je ventil u Anđeli i Maji. Filip Car je išao malo od jedne do druge - rekla je Jelena.
Maja je bila sa Filipom Carem, Zvezdan je ušao u kombinaciju i Car je na kraju verio Aleks, a itekako je sumnjao u odnos Aleks i Zvezdana. Car je ušao u vezu sa Majom da bi se osvetio Janjušu, Zvezdan je ušao u odnos sa Majom da bi dokazao Caru da može. Suština je da im je služila samo za dokazivanje - rekao je Mića.
A svi su joj se vraćali. Onda je i Aleksandra čekalica- rekla je Jelena.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.