AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

Marko Marković u sinoćnoj emisiji "Narod pita" žestoko je isprozivao bivšu cimerku Slađu Lazić i izneo da je imao priliku da bude sa njom, ali uputio i niz prozivki na njen lik i delo.

Ona se sad oglasila za Pink.rs i rafalnom paljbom uzvratila Markoviću na sve što je izneo na njen račun.

Foto: Pink.rs

Hteo je kadar preko mene, a neće ga dobiti. Ne pričam o nebitnima, vratio se iz mišije rupe u kojoj pripada. Ja da sam htela da ga imam, imala bih ga, pa naravno da odbijeni muškarac tako priča. On je blam za muški svet, jedna obična muška sponzoruša, koja troši pare devojaka koje imaju i samo hoće da bude sa devojkama koje imaju novac. Ja sam to provalila jer me je milion puta tamo u "Zadruzi" pitao šta imam na Zlatiboru, koliko apartmana i da jedva čeka da dođe kod mene, da vozimo kvadove i da bude na mojoj grbači. Jedan muškarac ne pita devojku šta vozi, jer on ne vozi ništa. On je lenj muškarac, ne vozi ništa. "Užička Stanija" odgovara malom dripcu kojeg pas nema za šta da ujede - govorila je Slađa za naš portal, pa dodala:
Šljam i muška prostitutka. Proziva me mali miš, izašao je iz rupe, izdržavaju ga žene i nije mu važno sa kim će da bude u vezi. Ja nikad nisam želela da budem sa njim u vezi. Otkako sam ušla u "Zadrugu" on je mene spopadao, pa im je naravno krivo jer nisam ni sa kim imala s*ksualne odnose. Pitao me je i šta vozim, ja sam shvatila da mi takav muškarac nije potreban jer želi da zna sve u mojim finansijskim stanjima, da bi znao da li sam imućna da ga izdržavam, kao što ga je izdržavala i Stanija. Ja sam se nadimka "Užička Stanija" odrekla, ali ljudi misle da jako podsećam na nju.

Foto: Privatna arhiva

Autor: A. N.