AKTUELNO

Ne slažu im se mišljenja!

U toku je emisija "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Marka Markovića i Ivana Dragića. Usledilo je novo uključenje, javio se Igor iz Beograda.

Ne znam da li su pitanja prijatna, ali pitao bih Marka jednu stvar. On je prelep dečko, šta će njemu Stanija i Žana? Neka nađe ženu koja ume da obriše prašinu i skuva kafu - pričao je gledalac.
Žana kuva savršenu kafu - rekao je Marko.
Treba ti neko ko će da napravi ručak. Moj savet ti je da tražiš nešto pametno, one su starije od tebe. Ja neću da kažem da su sponzoruše, ali ti si lep i treba ti neko dostojanstven. Imaš li ti roditelje i neko da te savetuje? - nastavioje Igor.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam roditelje i imam skoro 30 godina, neke odluke treba sam da donesem. To je moj izbor i meni to odgovara. Meni je ovako prelepo i nemam nikakve zamerke - poručio je Marković.
Dragiću, da li si se pomirio sa devojkom iz "Zadruge"? - upitala je gledalac.
Nisam, niti imam nameru. Smtram da ona zaslužuje kvaitetnijeg muškarca i da nisam za nju. Bio sam zaljubljen, voleo sam, volim i dalje, ali nadam se da će doći neka za mene - odgovorio je Ivan.
Dragiću, ne bi bio sa devojkom kao Žana i Stanija? - upitala je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Poštujem Markov ukus, lep su par, ali Marko treba da bude sa mlađom. Navikao sam da ga gledam sa devojkama prema kojima je bio manipulator, a Žana kao da ga je ugušila. Ne kažem da im nije lepo, ali oni su bez veze, možda im treba godina ili dve da se još upoznaju - govorio je Ivan.
Neko voli ovako ili onako, ali kad je meni lepo nije mi bitno da li je neko stariji ili mlađi. Nisam krenuo da se ženim, ne znam šta nosi dan ili noć, ali prelpeo mi je sa njom - rekao je Marko.
Šta treba da se desi da ozvaničite vezu? Sa Majom si ozvaničio prkeo noći - dodala je Ivana Šopić.
Super nam je ovako. Ozvaničio sam preko noći, pa je brzo i puklo. Naš je dogovor da bude bez veze i prelepo nam je. Mi funkcionišemo predobro, da je bolje ne bi valjalo - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.