AKTUELNO

Ana Ćurčić obelodanila je noćas u emisiji "Narod pita" da je u emotivnoj vezi sa Acom Bulićem, koji joj je bio podrška tokom učešća u "Zadruzi". Njeno priznanje šokiralo je javnost, budući da su se predstavljali kao prijatelji protiv čijeg druženja njegova žena nema ništa, a sada ju je Bulić ostavio zbog Ane.

Budući da je Aca juče ispratio Anu na TV gostovanje, te da ju je sve vreme čekao, iskoristili smo priliku da sa njim porazgovaramo o obnavljanju emotivne romanse sa Ćurčićevom.

Foto: Pink.rs/M. Mihailović

Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uverenju da je mogla da nađe boljeg nekog (smeh). Imamo tu konekciju dugi niz godina, posle svega ovoga, posle "Zadruge" i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči - rekao je Aca Bulić za Pink.rs, koji je posle mnogo godina ponovo u vezi sa davnašnjom devojkom, sa kojom je svojevremeno planirao porodicu i svadbu.

- Uvek sam bio mišljenja da prva ljubav zaborava nema, naša konekcija iz mladalačkih dana je ostala do dan-danas, ta bliskost, poverenje, ta ljubav... Osećam se kao da nikada nisam ni prestao da je volim.

Foto: Pink.rs/M. Mihailović

Na molbu da nam objasni kako je došlo do toga da stavi tačku na odnos sa svojom ženom, za koju je pričao da protiv njegovog i Aninog "druženja" nema ništa protiv, Aca nam je rekao:

Ja bih ipak te moje privatne stvari ostavio u domenu intime, mislim da nije ni mesto ni vreme da pričam o tome - bilo je sve što je rekao, a na pitanje da li je Ana ljubavnica, odgovorio je:"Nije, nije".

Pogledajte šta nam je rekao o odnosu sa kumom Milenom Kačavendom:

Autor: M.M., D.T.