AKTUELNO

Da li je mala Džehva ponovo srećna u ljubavi?

Ljubavni život Teodore Džehverović privlači veliku pažnju na društvenim mrežama, a iako je u poslednje vreme sve češće povezuju sa košarkašima, ona još ništa konkretno nije priznala.

Međutim, Teodora ovih dana uživa u sunčanim danima i nije sama, ali neko ko joj pravi društvo vešto nije. Pevačica je juče bila na jednoj svadbi, gde se prvo snimala sređena u kolima, ali nije želela da pokaže ko vozi auto u kojem se nalazila.

Foto: Instagram.com

Ona je nakon toga vešto sakrila u ko izlazi iz automobila u isto vreme kad i ona i okrenula kameru.

Foto: Instagram.com

A kad se snimala na venčanju, na kojem je bila, okačila je samo sadržaj na kojem je sama, što nije toliko specifično za nju, jer uvek rado kači sve sa svojim prijateljima.

Foto: Instagram.com

Teodora se danas pohvalila i da je juče uhvatila bidermajer, baš na venčanju na kojem je bila, a svog budućem supruga već je proglasila nesrećnikom.

Foto: Instagram.com

Džehva je kasnije podelila i sliku zaljubljenog para na svoj Instagram storiju, uz koji je okačila svoju novu pesmu, čiji tekst glasi: "Crni gospodine, voli te tvoja plavuša".

Foto: Instagram.com

U komentarima se oglasila i Teodorina majka, Goca Džehverović, koja je dodatno podgrejala sumnje o pevačicinom ljubavnom životu.

Tako ti je to, crni gospodine... Kad voli palvuša - napisala je mama Džehva.
Nije lako, al' je jako - dodala je Teodora, zbog čega mnogi veruju da je srećna u ljubavi i da ima novog partnera sa kojim uživa.

Foto: Instagram.com

Teodora je danas opet u prirodi, u istim kolima kao i juče, ali svog partnera za putovanje i danas nije želela da pokaže, pa možemo samo da nagađamo da li je u pitanju novi dečko ili neko drugi.

Foto: Instagram.com

Autor: A. N.