AKTUELNO

Kreativni direktor „Grand produkcije“ Saša Popović dodelio je danas ključeve automobila Fiat TIPO Slavici Angelovoj, pobednici „Zvezda Granda“ za sezonu 2022/23.

Popović je ključeve pobednici uručio u sklopu kompleksa „Lux 51“ koji sa partnerom zida na Bežanijskoj kosi, a na dodeli automobila našao se i Slavičin mentor Đorđe David.

Foto: Munja

Popović je ključeve pobednici uručio u sklopu kompleksa „Lux 51“ koji sa partnerom zida na Bežanijskoj kosi, a na dodeli automobila našao se i Slavičin mentor Đorđe David.

Ih, kad se pojaviš u Strumici sa ovim kolima, pa svi znaju da si ga osvojila pobedom u Zvezdama Granda! – rekao je s osmehom Popović, nakon čega je pobednica potvrdila da ima vozačku dozvolu i da jedva čeka da provoza automobil.

Foto: Munja

Đorđe David istakao je za Grand da je ponosan na Slavičin uspeh, a nagradu od strane Granda vidi kao olakšicu za dalju karijeru. Osim pesme, spota i kompletnog marketinga, pobednici će, kako je roker rekao, biti lakše jer će imati auto kojim će da dolazi iz Strumice za Beograd.

Ponosan sam jer je pošteno pobedila, zasluženo je ovde i dobija ovaj lepi auto. Karijeru će graditi paralelno ovde i u Severnoj Makedoniji. dobiće pesmu, spot, gostovaće u svim našim emisijama. Verujem da mnogo više šanse ima u Severnoj Makedoniji, jer je prva njihova pobednica. Verujem da će najveći uticaj i popularnost imati u Severnoj Makedoniji, ali naravno da ćemo se truditi da je guramo i ovde, u BiH, Crnoj Gori.

Foto: Munja

Podsetimo, Slavica dolazi iz Severne Makedonije, iz Strumice, studira medicinu, a u finalnoj noći osvojila je 88.367 glasova. Bila je u timu Đorđa Davida koji joj je još u prvom krugu predvideo pobedu i uporedio sa Džejlom Ramović. Slavica je svoju muzički karijeru započela u emisiji „Neki novi klinci“, a nakon nekoliko godina svoju sreću je okušala i u „Zvezdama Granda“ gde je i trijumfovala. Ova dvadesetejednogodišnja Makedonka se već godinama bavi pevanjem, a u slobodno vreme voli da putuje.

Autor: pink.rs