AKTUELNO

Otkrila detalje!

Voditeljka Ivana Šopić je u novom izdanju emisije "Narod pita" ugostila Jovanu Tomić Matoru i Anitu Stanojlović. Komentarisale su pobednicu Aleksandru Nikolić i drugoplasiranu Anu Ćurčić i njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim d aje narodu muka od forsiranja patetike. Svakoj osobi (Ani) bi bilo teško, ali poslednjih dana, ako mene lično pitaš, zapravo je Ana poslednjih dana bila ona prava koja nije kalkulisala ni sa učešćem, ni sa rijaltiijem, ni sa emocijama. Naprosto Ana iz meseca u mesec ide po difoltu. Toliko si joj prostora dala da demantuje, a svaki put je bila zbunjena, bilo joj je čudno. Ja bih rekla: "Pa kako bude". Ne može ti biti loše ako pričap iskreno. Drago mi je da je Aleks pobedila, ona je neko ko je odrastao u rijalitiju. Vidi se da neko prvenstveno zbog sebe same, majke, porodice pa i ljubavi menja, ali jer istinski to oseća. Aleksandra je jezičara, ali je znala kako bi krenulo ako bi rekla. Kalkulisala je zbog Cara, a ne zato što ne sme. On je srčan, impulsivan, ne bi izdržao da je napadnu.
Evo je sad uživa u Crikvenici iako su mnogi predviđali krah po samom izlasku - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Presrećna je sa Filipom. Ona jako voli Filipa i mogu ti reći da im je lepo i da će biti još lepše. Iznenadiće se i Filip i svi, nešto će lepo da uradi - rekla je Matora.
Je l' ona prva devojka koju je odveo u Crikvenicu? - pitala je Ivana
Ja mislim da jeste, verio ju je i definitivno će se desiti svadba - rekla je Matora.
Ko je sledeći pri pucanju prijateljstava i ko ti je delovao fejk? - pitala je Ivana
Čula sam se sa Zvezdanom i on ima svojih obaveza sa Anđelom. Moram ti priznati da se najviše čujem sa Mikicom, njegova ćerkica, ne znam kako da ti opišem, kao da već znam njegovu porodicu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.