AKTUELNO

Aleksandri Nikolić, pobednici "Zadruge 6", najveća životna podrška i oslonac jeste majka Slovenka, koja je čitav svoj život podredila njoj. O ocu retko govori u javnosti, a o svojim traumama iz nimalo lakog i lepog detinjstva javno je govorila pre nekoliko godina.

Ona je oca upoznala tek u 11. godini, i to u restoranu brze hrane.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Sećam se, Slovenka je organizovala naš prvi susret. Dogovorila se sa njim da se nađemo u Meku. Prišao mi je, pružio ruku i rekao: "Ja sam tvoj tata". Potom je počeo povremeno da dolazi kod mame i mene u Krnjaču. Iako je odlično zarađivao u inostranstvu, slao nam je 100 evra mesečno, pa smo jedva sastavljale kraj sa krajem. Frižider nam je bio prazan! Mama je radila u kineskoj radnji i kao tetkica u školi, ali se razbolela i morala da da otkaz. Međutim, otac je počeo sve češće da dolazi kod nas i da nam remeti mir. Bio je strašno nervozan. Već sa vrata bi počeo da pravi haos, urla, tuče mamu... Zato sam ubedila mamu da odemo odatle, a imala sam samo 200 dinara u džepu. Tad sam počela da radim i snalazim se da bismo preživele - ispričala je Aleks jednom prilikom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Inače, Aleksandra će večeras gostovati u prvom izdanju emisije "Narod pita" u ovoj TV sezoni. Intervju s Dušicom Jakovljević zakazan je za 22h, a gledaoci će, kao i uvek u ovim emisijama, biti u prilici da se telefonom direktno uključe u program i razgovaraju sa pobednicom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs