AKTUELNO

Ksenija Krkljuš je sa 13 godina doživela kliničku smrt.

Novosađanka Ksenija Krkljuš je gostujući u Novom vikend jutru kod Jovane Jeremić rekla da se to dogodilo 12. avgusta 1965. godine, a da je 29. septembra napunila 13 godina.

- Bila sam na operaciji bruha na pupku, posle anestezije 15 minuta sam bila mrtva. Ja pismenih dokaza za ovo što pričam nemam. Moj ujak koji je bio prisutan je preminuo, ali znam da se jako uplašio. Meni je bilo divno. I sada imam tu sliku u glavi. Ja sam velika svetlost, koja prolazi kroz jedan crni, mračni tunel, a na kraju je mala svetlost...I kada sam izašla, odjednom je sve bljesnulo ispred mene - navodi Ksenija i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Ispred mene je bila velika prelepa livada. Isto su videli i drugi ljudi koji su mi se javili posle mog gostovanja u medijima. Većina se našla na livadi sa raznobojnim cvećem koje se njiše, neopisivih boja. Nema vetra, nema oblaka, nema sunca, neboje plavo i čuje se samo jedan divan poj. To je poj duša , odnosno anđela. Osetila sam neverovatno blaženstvo da sam se vratila kući

Kako je dodala, takvu sreću i radost povratka kući nije osećala do ove godine do februara meseca.

- Prolazak kroz tunel je jako brz, nisam srela nikoga. Ali od februara osećam ponovo taj mir i blaženstvo i jako sam srećna. Da li je vreme da odem tamo ili ne...ne znam. Čula sam i grubi glas koji je vikao na mene i pitao me šta ću tu, rekao mi da se vratim kući i da nije moje vreme - dodala je Ksenija.

Prema njenim rečima, takav glas je čula u ovozemaljskom životu 2008. godine, na Vidovdan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Već sam postala udovica, i bila sam na nekom predavanju, a nakon toga Festival vina u Novom Sadu. Bojala sam se života u praznoj kući posle suprugove smrti, a groblje je blizu...Bila sam jako srećna. Gde god dam došla bila sam treća, peta, sedma...- istakla je Ksenija.

Ona je ukazala da su joj se ranije češće javljala saznanja o budućnosti.

Autor: