AKTUELNO

Nije ga poštedela!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovani Tomić Matoroj kako bi u emisiji "Pretres nedelje" da komentariše prijateljstvo Ivana Marinkovića i Anđele Đuričić.

On idealizuje, pa ga to pvrddi i razočara. Što se tiče anđele pričam ono što je meni rekao, a to je da je bio uz nju, ulazio u sukobe i to je shvatio lično, pogotovo jer kad se dešavalo sve sa Anitom i Šarmen, ona je prolazila, nije imala da potrebu da priča sa njim, jer je znala da će da dođe do kritike. Došlo je do spontanog razgovora, gde joj je rekao da su i drugi prelazili preko stvari. Ivan ima potrebu kad su oni u pitnaju, on je lakoveran za neke stvari i neće da se izrazi, neće da bude direktan. On je za nju smatrao da pored što je to Zvezdanu uradila iz ljubavi, da je devojka kakavom je ne smatra, on to napravi u glavi i razočara se. On ima više iskustva nego ja i godina. Pričala sam sa Zvezdanom i više ne želim da budem takav drug. Svako treba da kaže šta misli, ja nisam ovde nečiji drug, ja sam Jovana Tomić Matora. Jednom pređeš, a psole ispadaš klimač glavom i imaš osećaš da te neko pravi budalom, pravdaš nešto , pa ispadneš lud i glup - govorila je Matora.
Njoj je veći prijatelj bila Matora i Aleksandra Nikolić, najlakše je reći Ivan jer sam ja krivac. Ja sam se na vreme ograđivao i njoj govorio da od toga ne pravi ne znam ni ja šta, ali uz nju jesam bio. Ja tu nisam imao korist - rekao je Ivan.
Sa Zvezdanom imam potrebu da popričam nekad, a sa Anđelom nemam potrebu jer ja znam kakva je ona. Meni se Anđela nije ni poveravala, nego mi se Zvezdan poverio, iako me je znao dva meseca - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponosan sam što sam lakoveran, glup i kreten, ali nikad neću biti prijatelj koji se saoseća, iako ne podržavamnjihovu vezu - poručio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.