AKTUELNO

Haos!

Ivan Marinković i Filip Car komentarisali su da li je veći ulog za ulazak u vezu Anđelin ili Zvezdanov, a zatim se Slavnić suprotstavio obojici.

Maja mi je jako čudna u celoj ovoj situaciji, ona ne znam da li je svesna koliko je statista poslednjih sedam dana, a trui se da bude komentator što je zanimljivo. Osim što voli da dobacuje Filipu jer tu ima emocija, a sad ovo objašnjavanje Anđeline situacije. Ja ne bih rekao da se Maja zaljubila. Zvezdanovo ponašanje je u odnosu sa Anđelom i Majom identično. Isto je većinu dana u prostorima u kojima spava i boravi - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Zvezdan učinio Anđeli uslugu? - pitala je Šopićka
Anđela bez obzira što ima podršku Aleksandre i Filipa, tu smo Mikica i ja, a ona gubi tlo pod nogama jer nema podršku koju očekuje. Ona je očekivala vetar u leđa, tome je težila sve rveme i dok je bila sa njim. Oduševljavala se svojim novonastalim fanvima. Evidentno je da Anđela traži njegovu podršku i da ju je povredilo što ju je direktno uvredio sinoć ili preksinoć. Zvezdan je rekao da je ovo najbolje za nju i slažem se sa time, ali pitanje je ko je šta uložio i čiji je ulog veći. Sa moje tačke gledišta je njen ulog veći, on je svojevoljno izgubio jer ono sa Anom Ćurčić nije ulog. On je zreo i pametan čovek, dobro j izanalizirao situaciju i imao je sasvim dovoljno vremena. Anđela je mlada i ima vremena da se popravi, a on je imao vremena da je ostavi mnogo raniej an suptilniji način - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je njegov govor rezultat rasprave sa Anom i ne druženje sa mnom. Promenio je pločicu i to se očekuje. Ne da njen ulog nije manji, nego je 70 puta manji. To da li bih se ja vratio i da li bi se Ana i ja borili još deset godina to nema nikakve veze i niko ne može da zna. Ona ima 24 godine, izgubila je svoje ja od prošle godine u rijalitiju. Niko je nije terao ni na šta i na kraju balade ona je mene više muvala nego ja nju i ne slažem se sa ovim što je rekao - rekao je Zvezdan.
On misli na ulog u javnosti i njena reputacija. Naravno da je tvoj životni ulog veći jer snosiš posledicu. Nije isti ulog žene i muškarca. Puno je teže kad neko iz takve sredine snese teret da uradi neke stvari i pritom neko ko je stekao veoma solidnu reputacijom jer nije dozvolila da joj se neke ovogodišnje situacije dese - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ostavio ženu sa kojom sam bio toliko - rekao je Zvezdan.
Treba imati mu*a ući u vezu sa nekim sa takvim CV-ijem - rekao je Car.
Ona je stavila svoj obraz koji je pod znakom pitanja, nije ostavila porodicu, a ja sam deo života, nešto što mi je tad bilo sve, ostavio i to je moja greška - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.