AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je Igra istine, a naredno pitanje postavila je Ana Ćurčić.

Šta se desilo s mačkom - pitala je Ana Brendona.
Pljujte me, psujte me, ne možete mi ništa. Mačka i ja smo u vezi, od godinu i po dana, u toj vezi se svašta dešavalo. Sve u svemu, moji roditelji su delimično preživeli dosta tog haosa koji se zadesio meni i mojoj mački. Mačka i ja imamo naš dogovor, a to je da se ne javlja mojima posle određenog vremenskog perioda i da ćemo se čuti. To je to, nisam se potresao, za Božić mi je stigla čestitka sličnog sadržaja. Ja moje roditelje razumem, nisu za tu vezu, koja je najluđa u mom životu. Nisam se ništa potresao, s tim što hoću da kažem da sam ušao polupan u "Zadrugu". Osećam se fenomenalno, neki se žale na život u "Zadruzi", a ja sam preponosan da živim sa vama u ovom haosu - rekao je Brendon, te je pitanje postavio Marku Stefanoviću:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da si jedan od retkih muškaraca koji ima razvijenu emotivnu inteligenciju i volim tvoju percepciju pojedinih ljudi, dakle, navedi mi troje učesnika koji su teški smarači - pitao je Radonić.
Smarači?! Uglavnom svi ti smarači koji nisu ništa specijalno pričali, oni su uglavnom ispali. Sad ovo što je ostalo, neko ko po meni ne priča mnogo, da li to radi namazano, Tamaris - rekao je Marko.
To što neko nema svađe, pljuvačine, ne potura nos, šta znači doprinos?! - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, smaraš me. Marković i Žana, njihov odnos mi je ostao isti. Nisam nešto čuo, Žana se ugasila, ne komentariše. Smarači...Top su mi, za rijaliti, ti si mi baš top za rijaliti. Ivan Marinković mi je ozbiljan rijaliti igrač - rekao je Marko, te je postavio Sanji pitanje:
Sanja, reci mi ovo sve što se pričalo malo pre, sedim pored tebe i znaš da delim mišljenje s tobom, da mi kažeš mišljenje kompletno o Anđeli, Zvezdanu i Ani - pitao je Stefanović.
Mogu sada da kažem da su najtopliji odnosi koje ja imam u kući su s njima. U poslednje vreme ovo ni ne komentarišem, jer se moje mišljenje svodi na prvoaprilski, kada je bila šala i ovo što se dešava. Ovo mi pokazuje da to nije bila šala! U ovom odnosu je Anđela jedina išla emocijama. Vezujem se za ono što se dešava ovde. Ana kada je ušla, večerala je sa Matorom u krevetu. Neko ko je organizovao igru mog supruga i njegove ljubavnice, ne može da mi sprema večeru. Pod dva znamo da je Zorica Marković podržala vezu Zvezdana i Anđele, gde je čestitala Zvezdanu na otkrivanju pravog lica Anđele Đuričić. Boli me ku**c da li se Zvezdan kocka, to nisam videla. Kada ti se desi život u rijalitiju, nema igranja igre, nego idu emocijama...Spojila se sa Žanom, koja je izjavila da je Zvezdan njen tip muškarca. Jedino što podržavam je to što se zbližila s Necom. Mogu da se osvrnem na tvoj ulazak, nemoguće je da si prebolela, Miljanino raspeće je bilo kada je pričala sa Zvezdanom kraj šanka, a Maji je dala kinder jaje nakon se**a. Verujem da je prvoaprilska šala realnost - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo za ovo što si iznela! Ti Filipe nisi normalan, ja ti to sada kažem. Rijaliti sprdnju od mog života niko neće praviti. M*š bre u pi**u materinu, teraj se bre - rekla je Ana.
Ti ideš svom dželatu da plačeš sa njim - rekao je Car.
Kaži ovim ljudima ovde, da li si mi dozvolio da odem od tebe kada sam htela - pitala je Ana.
Nisam ni dao, nisam ni hteo, kao što ti nisi meni sto puta - rekao je Zvezdan.
Ti si se toliko zaigrao Filipe sa ovom pričom. Pitaj me konkretno, daću ti konkretan odgovor - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

On ti nije dozvolio svojim manipulacijama, uslovima i pretnjama da odeš, a da li ti sada dozvoljava - pitao je Car.
A gde sam ja sada u njegovom životu?! Druže, je l' si ti normalan - rekla je Ana.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.