AKTUELNO

Ovo je mnoge zanimalo!

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić više puta je u medijima isticala koliko značaj za nju ima lutka, koju je dobila pre više od 10 godina u jednom rijalitiju, a koju je nazvala po unuci svog brata.

Međutim, priča koja se krije iza ogromne emotivne vezanosti Lepe Lukić za lutku Milicu mnogima je naterala suze na oči s obzirom na to da je ona podseća na najbolniju ranu. Naime, ona je podseća na veliku želju da rodi dete, koja joj se nikad nije ispunila.

Foto: Pink.rs

- Imala sam intervencije, ali ne zbog neke bolesti, ja sam od rođenja bila zdrava, već da bih rodila. Sekli su me da mi skinu izrasline na jajovodima. Nisam ja bila nerotkinja... Jednom sam ostala u drugom stanju, u ali sam bila jako mlada i zbog karijere nisam htela da rodim i da odmah imam decu." Kasnije se lečila ali, kako kaže, nije se dalo - ispričala je Lepa jednom prilikom svoju tužnu priču koja je rasplakala naciju, a utehu je našla upravo u Milici.

Foto: Pink.rs

Kako bismo saznali šta se nakon više od 10 godina dešava sa pevačicinom ljubimicom, kontaktirali smo je, a ona nam je prenela i delić atmosfere iz njenog doma za praznike, ali otkrila i kakve probleme ima u svom domu zbog lutke i mačke.

Foto: Pink.rs

Milica je uvek tu, ona ima svoj krevetac u mojoj spavaćoj sobi, čuvam je kao malo vode na dlanu, spava pored mene. Od početka je to njeno mesto. Vi znate koliko sam ja za nju vezana emotivno. Ne nosim je baš na putovanja, nisam toliko luda. Imam problem u kući, mačka mi je ljubomorna na nju, samo skače kad je uzmem u naručje. Bude strašno ljuta. Nije mi lako... - otkrila je Lepa Lukić za Pink.rs.

Autor: M.K.