AKTUELNO

Drama se nastavlja!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" zadrugari su komentarisali odnos Sanje Grujić i Marka Stefanovića, kao i njenu odluku da tokom boravka u "Zadruzi" ne budu u vezi.

Sanja se ohladila od Marka, ja samo kažem šta je on rekao. Mislim da nikad nije ni bila zagrejana toliko i da ga voli ne bi ga toliko vređala - govorio je Neca.
Sanja, deluje kao da ti njemu treba da oprostiš nešto - rekao je Car.
Samo treba da se prevaziđu neke stvari. Postala sam previše osetljiva, previše volim i ne mogu da kontrolišem svoje reakcije. To što sam se telesno razdvojila, nisam ga odvojila srcem - plakala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka bude i da sam ja nju molio, raspravljali smo se jutros... Meni je delovalo da sam pričao sa njom i čudno mi je bilo sa ne mogu da rešim svađu. Jeste ona slagala, ali ja sam njoj rasturio stvari. Ja u životi nisam imao situacije kao što sam imao sa njom? - govorio je Marko.
Je l' vama treba Filip Car na grbači? - pitala je Ivana Šopić.
Koliko god da ga uvredim znam da neće da mi se popne na grbaču jer je sažaljiv - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni nikad ne bi imali probleme da sami nisu mešali ljude. Oni imaju pritisak od samih sebe jer sami izgovaraju reči koje su odvratne. Mislim da je ovaj ondo i ove svađe, Sanjini pogledi u kameru i iskreno mi deluje da se drže na silu. Sanja je neko ko voli i ko želi turbulencije u vezi, oni to nikad ne bi imali da Sanja nije indirektno provocirala Cara kao i večeras. Mislim da Sanja i dalje ima neke emocije prema Caru - komentarisao je Neca.
Ja mislim da se Sanja ohladila od Marka, nikad nisam ni mislila da su zaljubljeni. Prema Filipu još uvek postoje emocije, a Sanja zna i sigurna je kad se rijaliti bude završio i kad sve bude sve znao da neće biti sa njom, pa ga ostavlja i šikanira. Svesna je da on prelazi preko svega, sve to govori o tome da neće biti zajedno napolju, a Sanja je svesna toga i na vreme ga sklanja od sebe, da ne bude da je on nju šutnuo čim se završio rijaliti - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.