AKTUELNO

Ne može da se obuzda!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da pogledaju jednu od svađa Sanje Grujić i Marka Stefanovića, kad je ona izljubomorisala jer je on sedeo sa Stefanom Radićem Rodnijem. Voditeljka Ivana Šopić odmah je dala reč Marku kako bi objasnio šta se desilo.

Ja sam video da je njoj nešto zasmetalo, pa sam je pitao što tako odvratno razgovara sa mnom. Mene je iznerviralo što je ona mene tu uvredila, pa je rekla da ne želi komunikaciju sa mnom i da želi da bude sama, pa sam se još više iznervirao. Mislim da je htela malo da se iskulira, pa je pričala da ne želi komunikaciju sa mnom - govorio je Marko.
Tvoja inicijativa je bila da ne rasidate, delovalo je da si je molio. Ostavlja se utisak kao da se Sanja plaši da bude ovde zbog napada, klipova i komentara - dodala je Ivana Šopić.
Slažem se, treba da funkcionišemo kao kad smo se upoznavali. Bilo koji komentar u nama izaziva naboj neke energije i mrže jedno prema drugom. Mi kao da se mrzimo i radimo na samouništenju. Imam želju da sa njim imam normalnu vezu i baš da se ne bismo smučilo jedno drugom možemo da izdržimo dva meseca. Ja ću da budem u pabu, on neka bude u sobi. Sad je malo neprirodno to razdvajanje - govorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Delovalo je kao da se plašiš da nešto ne izađe i da on može da sazna još nešto, a ako niste zajedno nema pravo da te "teroriše" - rekla je Ivana Šopić.
Plašim se svojih rekacija i da njega mogu da uvučem u veći problem nego što imamo. Marko mene može da izvređa, ali kad bi neko krenuo na mene znam da bi morao da me odbrani. Ja da ne osećam neki bes prema njemu mogu da nastavim vezu jer ću biti u miru, a dok osećam revolt i bunt pokušavam da ga suzdržim. Noćas nisam mogla da izdržim da ne uvredim Filipa, jednom će krenuti i on meni. Hoću samo da se poštedim problema jer prema njemu osećam iskrenu emociju. Ja sam njemu ispričala sve, pa kad izađemo neka uše na Gugl i Jutjub i vidi da li je to za njega bezopasno ili ne - pričala je Grujićeva.
Ja sam ustao i rekao da me Sanja zanima otkako sam je upoznao. Imala je neka prebacivanja za devojke, pa sam to upoređivao sa onim od prošle godine što je imala jednu grešku i uvek sam to upoređivao. Naravno da bih voleo da nije imala ništa ni sa kim, ali to nije moguće. Filip stvarno nikad nije komentarisao našu vezu, niti pametovao. Možda je čuo ako Sanja promumla i ono veče je ustala i rekla za Aleksandru, a on naravno da ne dozvoljava da se bilo šta loše priča za njihov odnos - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.