AKTUELNO

Otvorila dušu!

U novom izdanju emisije "Premijera" pevačica Jasna Milenković Jami pred jedan nastup progovorila da li je nasela na neku prvoaprilsku šalu.

Danas su me toliko nameštali sa 1. aprilom, a ja emotivac sam se toliko primila na neke stvari, jedino mediji nisu uspeli da me nameste jer vodim računa. Ja toliko vodim računa i kao klinka sam vodila računa, a ne sad. Sitnice me izlude, a krupne stvari ne. Prvi april je sladak, ali ne za mene - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jami je takođe govorila i o svojoj ćerki i njihovom odnosu.

Ona je uz mene skrtoz kao što sam ja preko nedelje uz nju kad je fakultet u pitanju. Njeno gradivo znam jer je ja propitujem, svo gradivo znam jer je propitujem ušla sam u sitna crevca i mogla bih da gostujem u "Hit Tvitu". Svi njeni prijatelji obožavaju Jami i meni je puno srce jer mlade generacije vole i ono što smo pravili devedesetih. Mora da vodi računa i van medija zbog toga što mislim da tako treba. Mogu da budem nepoznata i poznata, ali svaka devojka koja raste, pogotovo u ovom gradu mora da vodi računa. Bogu hvala trend nije uticao na nju - govorila je ona.

Pevačica se osvrnula i na obeležavanje 24 godine od početka bombardovanja, pa se prisetila svog koncerta.

Teški su bili dani, ali mogu da kažem da sam jednom momenta kad je bilo najžešće išla u Vukovar, pevala i sve što sam videla i doživela, žene u maskirnim odelima, beba sa jedne strane, puška sa druge, sve u raspadu, a ti dođeš da pevaš i da im nekako podigneš moral... To su mučne stvari - poručila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.