AKTUELNO

Žestok početak!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje koje je bilo za Maju Marinković.

Zašto praviš Caru ljubomorne scene, pa na pretresu je pred tobom rekao da i dalje voli Aleks? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije kako znam, nemam pravo na iste jer nismo u vezi. Mislim da je reako istinu posle žurke kad je rekao da voli samo sebe. Lako je tvrditi jedno, a raditi drugo. Verovatno postoji neka doza dva meseca su bili zajedno, ali da je prava ljubav ne bi se radile stvari koje se rade. Ja nekog da volim od nekoga me Bog ne razdvojio - rekla je Maja.
Složiću se da volim samo sebe jer nemam snagu da izdržim stvari, da ih volim dovoljno izdržao bih. Maja je počela biti svesna toga, a Maja nije. Aleksandra gleda kroz rijaliti, a Maju ne zanima ništa - dodoa je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

On je dosta puta isticao kako voli mene i ima emociju, kako mu se to desilo ove godine, prošle sa Dalilom. To su čiste laži, on voli samo sebe. Drago mi je da je napokon iskren, a ne da laže i obmanjuje neke ljude. Ja mislim da sam dva meseca bila idealna, nisam imala grešku, samo sam uviđala neke stvari, a on je mene vešto ubeđivao da ne vidim neke stvari i da sam luda. Ja sam volela, a on nije - komentarisala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.