AKTUELNO

Nikad zanimljivije priče i teme!

Voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostiće ove subote i više nego zanimljivu ekipu žena koje važe za jedne od najpoželjnijih na srpskoj javnoj sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Među njenim gošćama, ove nedelje naći će se legendarna pevačica narodne muzike Lepa Lukić, pevačica Kija Kockar, pevačica Ana Nikolić kao i Martina Vrbos, a društvo će im praviti i novinarka i voditeljka Snežana Dakić.

Pored njih, u studiju će biti i specijalan gost savetnik međunarodne policije IPA Saša Borojević koji je govorio o internet prevarama, kao i načinima na koje muškarci ''proveravaju'' svoje lepše polovine.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Ana Nikolić progovorila je o razvodu sa reperom Rastom:

Kada sam Rastu ostavila, i kada sam podnela papire za razvod, tada sam ga najviše volela - rekla je Nikolićeva, pa se prisetila momenata kada ga je posećivala u zatvoru:
Ja kad sam išla po CZ-u ne znaju kako da me zavedu... Idem sa onim velom za sahrane... Pitaju me "Gde ti je venac?" ja kažem "Kod čuvara" - rekla je Nikolićeva i tom prilikom nasmejala sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Martina Vrbos je takođe, progovorila o njenoj vošegodišnjoj borbi sa kilogramima:

Imala sam do 120 kila...i debela foka, zubata... Nema toliko velike gu*ice, koliko ima malog, da ne kažem šta - poručila je ona.

Ne propustite novo izdanje emsije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink u subotu 11. marta s početkom u 17 časova!

Autor: