AKTUELNO

Nisu birali reči!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić najavila je sledeći klip u kojem Zvezdan Slavnić i Ana Spasojević pričaju o Anđeli Đuričić, a Ana je bila uverena da će on sa Majom Marinković biti kad tad.

Nemam ništa da dodam, ja sam samo rekla da se on flira da ne zna da se sviđa Maji, a ovo veče je bila svađa sa Anđelom - rekla je Ana.
Nemam specijalan komentar, rešilo se i ne bih dodavala - poručila je Anđela.
Ovde se devojke zaljubljuju iz dana u dan, a to je teška reč. Zvezdan je šmeker i on je taj koji se pitao sa kojom će da bude od prvog dana, ove što komentarišu bile bi sa njim od prvog dana da su imale prođu. Volim ja mangupe, ali zaljubljenost i emotivna namera ne posoji. Bio je flert i obostrana šala i neću od toga da se ograđujem. Zaljubljenost je za mene jako teška reč. Neki ljudi ne vole mene i Filipa u paketu, Bilala sam upozorica i nisam tip devojke koji će da iskulira - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja ne bira sredstvo da dođe do kadra i nazvao sam je kadrušom. Maja je pokazala da je volela Bilala i plakala pre par dana, nikog nije volela kao Jaška, Cica je poseban, a Filipa voli. Da li si volela Janjuša? Što si se j*bala sa Cicom? - govorio je Mića.
Jer me nije poštovao, oko za oko, zub za zub - odgovorila je Marinkovićeva.
Maja je svesna da je pogrešila i da je sa Carem najviše ponižena i da ju je Bilal najviše poštovao, a sa Janjušem imao najveću ljubav. Ona je svesna da je gora i od Ane i od Milice i da se najviše ponižava. Hoće sa Zvezdanom, a priča da voli Filipa Cara. Svesna je da je niko ne voli i da je sigurica - pričao je Neca.
Da li se ona zapitala da li iko nju voli? U svađi sa dečkom kojeg navjiše volim tata te je vozio da te j*be Cica - urlao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.