AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević dala je reč Miljani Popović kako bi komentarisala odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Za Bebicu smatramo da to ponašanje nije normalno i da prelazi preko svega i svačega. Potvrdilo se da Zola nije gledao u Anitu. Mi smo bili u kazinu i to nismo primetili. Smatram da je Zola, koliko god da je odnos bio dobar, pretpostavljao da će Miljana kad tad tako nešto uradili. Saglasni smo da nije normalno da je Bebica čeka, Miljana najavljuje neke stvari, kako je sve igra i možda će imati s*ksualne ondose sa Zolom, a Bebica će da želja kući - pričala je Miljana.
On nema kud, njemu su Kulići spas. Bebica nema kud Marija i Miljana su mu ikone - govorio je Zola.
Ovo je ozbiljan bezobrazluk, neću više reč progovoriti sa njim - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene molila da dođe kod mene u krevet. Ne želim jer imam emociju prema njoj i znam šta će da se desi - nastavio je Čolić.
Ja sam htela da mu kažem u krevetu nešto bez bubica, ali nebitno je - rekla je Miljana.
Meni treba 10 minuta da se pomirim, ali ne mogu da svarim da je imala sa njim bilo šta posle onog mog ponašanja. Ja imam želudac za svašta nešto, čude se ljudi. Ja kad pomisli da njegov polni organ ulazi u nju, razvaljuje me - pričao je Zola.
Najbolje bi bilo da se ona njemu smučila ili on njoj. Šta god da je bilo smatrala sam da je igra sa njegove i njene strane, ali on je muškarac takve igre mogu da se praštaju. Ja sam išlifovana za seljačke fore i fazone, mene drvoeča iz Dervente da prevari, nema šanse. Žene kao što si ti najviše mrzim, a dao mi je Bog u životu suštu suprotnost od mene - komentarisala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola njoj više prija i pitanje je trenutka kad će ponovo biti zajedno. Pošto Bebica nije tu nadam se da će lakđše da se izbori sa Marijom - rekao je Dragić.
Ovo što se obraćala Miljani je klasična manipulacija, da bi ispala majka. Jeftino, jadno, služe se takvim stvarima, pogotovo Marija - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.