AKTUELNO

Drama za dramom!

Aleksandra Nikolić se vratila u rehab nakon tuširanja i nastavila dramu sa Filipom Carem, koja je ranije nastala zbog njegove komunikacije sa Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Skini ogrtač, pa lezi. Malo da opustiš mozak - rekao je Car.
Meni je mozak opušten - odgovorila je Aleks.
Da li si mi videla roze košulju? - pitao je Filip.
Ne, videla sam kad sediš pored Maje Marinković - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da razmišljam o njoj, toliko mi je ta osoba nebitna. I smešna, kao učesnik, kao rijaliti igrač, a kamoli nešto drugo... - pravdao se on.
Kažeš nebitna je Maja, ima još koji peckaju, a niko ne primećuje. Jesi mislio na Anu? - pitala je Aleks.
Da, pa šta je rekla kad je ušla, pa kad je Bilal ušao, pa kad je sela za sto. Večeras je rekla da j*bem k*rvu - dodao je Car.
Ali ti nisi bio sa Anom. Nije mi isto kad se raspravljaš sa Anom i kad sediš sa ovom na garnituri sat i po vremena sa Majom - nastavila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam što mi nisi skrenula pažnju ili sela pored mene - dodao je Car.
Nisam htela, treba sam. Još si se naslonio na njeno ćebe. Ja i da ti kažem da ti smeta, ti ne bi... - odgovorila je Aleks.
Da sam sam u rijalitiju, boleo bi me k*rac. A pošto nisam sam i mislim da Ana i Zorica rade neke stvari ne samo kad su Zvezdan i ona u pitanju - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se svađaš sa Anom i Zoricom zbog mene? Ajde sa Anom, ali sa Zoricom? - pitala je Nikolićeva.
I ona je radila mnoge stvari. I prvi put u rijalitiju me je uvredila zbog tebe. Ako se svađam sa Bilalom, onda se svađam sa Anom i Zoricom. Ako se svađam sa Anom i Zoricom, onda se svađam i sa Zvezdanom. Ne treba da pravim razlike - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.