AKTUELNO

Hit!

Marko Milovanović na porodičnom sastanku prokomentarisao je svakog zadrugara.

Šta momci iz donjeg reda imaju protiv devojčice sa Zlatibora i mog druga koji je ušao sa mnom? Ja vidim kako se oni muvaju, a ovi samo dobacuju i meni to smeta - govorio je Marko.
Ovaj čovek me je muvao za Novu godinu, Ivan Marinković, pa sam ga pedalirala. Njega sam odbila za Novu godinu. Sram vas bilo muškarci - ubacila se Slađa.
Pita sam ga pre dva dana kako mu je ovde bez devojke, a on kaže: "Vidiš kakav sam danima", preključe je ušao - smejao se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je dobar, ova njegova dvojčica Žaklina, Žana, okej. Sa vama ne znam šta nije okej. Sa gospodinom (Sauerom) mislim da ću da se teram za vikend. Mikica potiče iz porodice pevača, pitao sam Zoricu kako pevate, ona je rekla da je korektno. Janjuš je legenda. Ja prijateljstvo ne gram na sprdačinama i sve što sam rekao to je tako - pričao je Marko.
Samo da ja ne izađem i da vidim da se se sprdao sa mnom - dodao je Janjuš.
Bora je zalutao i oseća se kao u akvarijumu pirana. Ja se samo plašim da ove ribe ne odu u drugi akvarijum. Rodni legenda, video sam ga kako se sunča to je taj stav sa Novom Beograda. Gospodin Boki danas sam malo pričao sa njim i video da ima dugačak fitlj. Maja Kovačević malo sam se družio sa tobom, dao si hranu i svaka čast što si ušla pre Matore jer to nisam očekivao. Video sam korak bežanja, verovatno je izvežban spolja. Ti si mi ja mislim dala da jedem nešto - pričao je Marko.
Koliko je jeo za tri dana? - pitao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora mi se sviđa jer je krenula da trenira, očekujem večeras da spavaš u izolaciji - rekao je Marko.
Biće sve pod kontrolom - dodala je ona.
Brendone, ti si rekao da je hologram, moram da razmislim malo šta je to. Anita je gospođica majka, ja sam otac pre svega, mlada si zalutala. Šarmen Elektra, dobra devojka, Janjuš se druži sa njom i onda bih rekao da je dobra, jer on bar zna sa ženama. Sana i Ivan skladni ste i ličite kao da ste brat i sestra, želim vam petoro dece. Sa Pevačem(Adam) sam pričao danas, imamo ciljnu grupu, rekao sam da sam upoznao Tošeta Proeskog, a ti nisi - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Maertom sam malo pričao, nadam se da će ti biti bolje i pohvalio sam da samo njega viđam u kuhinji, a nju samo da se šminka - govorio je Marko.
Kad si me video kad sam ja bolesna? Kad komentarišeš osobe komentarišeš odvojeno, ja sam ovde ušla za sebe. Ja tebe samo viđam kako ti zadnjica viri iz tuđih kreveta i gledaš šta ćeš da jedeš. Nemoj ja da pravim komparacije - odbrusila je Sanja.
Milicu sam upoznao, vedra je devojčica, zna šta hoće i zato je sa vođom. Svake nedelje drugi, mislim treba opstati - rekao je kaskader.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da posle ovoga više nemaš devojku, toliko. Ja ne provodim često sa tobom i vidim kakvo ponašanje imaš. Posle tvog kratkog boravka ovde mislim da nemaš više devojke, džabe si plakao pet dana za njom - govorila je Milica.
Samo o devojci priča i neću niko da priča o tome - dodao je Janjuš.
Petrući, neka ti je Bog u pomoći - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.