AKTUELNO

Pošuali da isteraju problem na čistac!

Ovonedeljni vođa Bilal Brajlović pokrenuo je novu temu na porodičnom sastanku, a u pitanju su bili sukobi koji je imao Miljan Vračević.

Da li stvarno misliš da ću ja u 50 godina da dozvolim da mi kažeš da p*šim k*rac, a da ti ne uzvratim? - pitao je Miljan.
Ako si ti shvatio nešto kao pretnju, izvinjavam se. To da ja imam tri mangupa, ja imam ceo grad. Dosadan si bio, brate. Ti si mene potkačio ispred paba za Adama, luk, Anu i Šarmen, gluposti i navine stvari, a ja neću da ti ćutim na to. Čoveče, ti nisi u pravu da te ja čačkam - rekla je Zorica
Ti meni kažeš: "Tinuninu", da ja vozim to i ponosan sam. Ti meni ne možeš ništa - nastavio je Vračević.
Utripovao si neke stvari. Dosadan si više, niko ti nije pretio. Ti si poslednji čovek napolju i ovde protiv kojeg ja imam nešto - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla kako ćeš ti nešto tek da otkrivaš, krenula si da pričaš o meni. Celo izlaganje si imao upućen Ani jer sam je ja spomenuo - govorio je Miljan.
Mrtvog mi brata, nijednu jedini reč i sad p*ši k*rac neću da se svađam. Sad si ti kao jadan, beži u p*ćku materinu. Sad sam ti se izvinila, p*ko jedna. Hoćeš da ti p*pušim k*rac? - vikala je Zorica.
Nema potrebe da pričaš tako sa mnom - rekao je Vračević.
Sve ti lepo govorim, a ti teraš svoje. Ne obraćamo se više, govorim ti da nema razloga, a ti si uporan - govorila je Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.