AKTUELNO

Dirljivo!

Anabela Atijas i Branka Sovrlić su današnje gošće u emisiji "Zvezde Granda specijal". Anabela je izrazila žaljenje što njena ćerka Luna Đogani nije mogla da stigne u emisiju.

Sa malim detetom se nikad ne zna. Posvećena je Miji i fokusirana je na nju. Kad bude malo veća, dovešću je ovde - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je najavila specijalno iznenađenje za Anabelu. Uključila se Luna, koja je rasplakala Anabelu.

Zdravo mama, imam iznenađenje na tebe. Moram da ti kažem da si najbolja mama na svetu, bila si posvećena, ostvarila si svaku moju ženu, brinula da budem dobar čovek. Uvek si davala sve od sebe da mi ništa ne fali, ni meni ni mojim sestrama. Mnogo te volim, za mene si najbolja majka na svetu i moj najbolji prijatelj. Volim te zauvek. A sad i zašto si najbolja baka. Toliko si posvećena, od prvog dana si uz Miju, pazila je, mazila, čuvala. Mia to zna i voli svoju baku najviše na svetu. Pružila si joj sve, zaštitu, toplinu. Ono kad zagrlite baku svoju i osetite da ste na pravom mestu. Hvala ti što si najbolja baka na svetu - poručila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to sve znam da ona misli, žao mi je što smo imale nezgodan period. Stalno nam postavljaju ta pitanja kakve smo majka i ćerka, a to je tužno. To je 4 meseca naspram života. Ja nikada nisam tražila potvrdu od svoje dece. Ja nisam najbolja majka na svetu, ali njima jesam. Beskrajno sam zahvalna na unuci koju sam dobila, to je jednostavno moja osoba. Neverovatan osećaj - rekla je Anabela, dok su joj oči bile pune suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.