AKTUELNO

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, domaćini ove emisije, Ana Radulović i Anastasija Buđić ugostile su, sada već bivšeg zadrugara, repera Nenada Aleksića Ša.

Nakon odgledanog prvog hajlajta, u kom je prikazan odnos Filipa Cara i Aleks Nikolić, reper se osvrnuo na ovaj odnos.

Foto: RED TV Printscreen

Aleks je neko ko je totalno promenio način učešća u rijalitiju, radila je sve što joj je na um. Prošle sezone se išlifovala, ima malo glume, ali emocije prema Filipu ne glumi. Zavolela ga je i tokom četvrte sezone. Filip je neko ko olako kapira veze. Jako je čudan lik po tom pitanju, a kad uđe u vezu sa nekim, on je iskren. On će biti uvek glavna tema i u prvom planu. Mislim da je to iskrena priča, ali ne verujem da će da traje dugo. Možda uđe neka devojka koja grmi - rekao je Ša.
Ostavlja mi utisak da on ima pojjačanu emociju prema Aleks s obzirom na sinoć - rekla je Anastasija.

Foto: Pink.rs

Da je napolju, mislim da bi se drugačije ponašao. On je neko ko se nije oporavio od rijaliti priče. Samim tim je ušao nervozniji, tako da svaka reakcija nije zbog emocije, već bih prepisao tome da se nije oporavio od rijalitija. On je odličan, s tim što se nervira oko nekih gluposti. Ja sam ušao u šesticu iznenada, uopšte nisam planirao. Sećam se da sam Sanji Grujić rekao da nije normalna kada mi je rekla da ulazim u emisiji "Narod pita". Ne kajem se što sam ušao. Ušao sam da pokažem da sam ovo stvarno ja, a i u prethodne dve sezone sam napravio haos što se tiče para, tako da sam odlučio da profitiram malo (smeh). Bio sam na 80 posto pri ulasku, sada sam na 100 posto - istakao je reper.

Foto: RED TV Printscreen

Srce ti je napravilo totalni kolaps - rekla je Buđićeva.
Srce nikad ne profitira - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs