AKTUELNO

Kuma je razočarala!

Tokom gostovanja u emisiji "Pitam za druga" kod Pande i Ane Radulovič, kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda komentarisala je egzibicije Zvezdana Slavnića. Ona se dotakla i samog ulaska njene kume u rijaliti, pa priznala da se razočarala njenim ponašanjem nakon toga.

Shvatila sam da je to jedini čovek na planeti koji se izbode nožem a da rane nema, koji proleće kroz prozor kao da je od šečera, koji preti da će skočiti u jezero, u koje nikada nije skočio - rekla je Milena Kačavenda.

Foto: RED TV Printscreen

Ona se dotakla i ulaska njene kume u Zadrugu, dodajući da se Ana izgubila.

- Kumica mi se izgubila, ja sam je malo precenila, mislila sam da je daleko stabilnija. Ušla je tamo na velika vrata, bila je bomba, a izneli su je. Tu je došlo do kovitlanja emocija... - rekla je Kačavenda potom.

Foto: RED TV Printscreen

Ona njega voli, tu priče nema, dodala je Anina kuma.

Razočarenje je jezivo. Nije lako kada te muškarac ostavi pred milionskim auditorijumom. Meni puno ljudi piše, nisam znala da je to toliko aktuelno. U ovom trenutku mislim da je omanula tu gde nije uspela da izniveliše svoje emocije. Evidentno je da ona trpi neki strah, i iz tog straha štedi Zvezdana, a okreće se Anđeli koju ne krivim ni za šta - dodala je ona.

Autor: