AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Poznata braća Dragojević - David i Dejan u današnjem izdanju emisije ''Premijera - Vikend specijal'' kuvali su zdrav nedeljni ručak, a tom prilikom govorili su o pojedinim aktuelnim temama iz svojih života.

Dejan je na samom početku progovorio o novoj devojci Jovani i razvodu, pa otkrio da planira istog dana da svoju novu izabranicu odvede pred matičara, a ovim je iznenadio čak i svog brata Davida.

Foto: TV Pink Printscreen

- Devojka sprema preko aplikacija. Ne volim da pričam o njoj mnogo. Neću da je hvalim. Ovaj put ću da pustim samo za sebe. Radi, kulturna je, dobra je i fina, vaspitana, ima radni staž i knjižicu. Ja se 14. februara razvodim, David me vozi. Čekam na taj razvod, ide javno sve. Okačeno je i ko hoće neka ide na oglasnu tablu u Rumi i neka vidi. Čim se razvedem, 14. idem da oženim devojku, zakazali smo u opštini već sve odmah istog dana - kaže Dejan, a njegov iznenađeni brat David dodaje:

- Znam kako bismo proslavili razvod da on nije zauzet. Nadam se da će i meni uskoro doći ona prava. Sve moje bivše su postale mame i ja se nadam da će naići neka sa kojom ću ja da napravim dete - rekao je David, a onda je Dejan prokomentarisao aktuelna dešavanja u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja mogu samo o Caru, o njoj ne... Njihovi postupci govore samo o njima. U suštini sam slutio sve. Ko je pratio rijaliti, zna da sam imao rasprave, imala je neke svađe s njim i neka dobacivanja. Imali su ljude svakakve prognoze, ali eto... Što se tiče Bermudskog trougla čist haos. To što nije pokazala u petici nadoknadila je. Zvezdan je ostao zaleđen u vremenu i živeo je pod medijskom slikom svog oca. Vidi se da mu je potreban novac - rekao je Dejan i otkrio kako ima naviku da često iznenađuje svoju novu devojku, te da mu ništa ne pada teško.

- Idem na tako što sam ja šest dana u Beogradu, a jedan dan kući. Ja vozom nekad odem kod devojke, pa odem po auto i dođem opet.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.