AKTUELNO

Pomoć prijatelja!

Filip Car savetovao je Zvezdana Slavanića u pabu "Prijatelji" kako da se postavi u situaciji sa Anom Ćurčić i Anđelom Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mala Anđela ima pet meseci da se dozove sebi, ona je klinka, pred njom je život. BIće fer prema Ani i uvek će je imati za prjatelja, ona ga voli, pa ga voli. Ona malu štedi zbog njega, mogla bi gulaš od mozga da joj napravi za sekund. Znaš koliko puta sam ćutao zbog njega, neću ništa da govorim jer mi je glupo, pa upakujem - govorio je Car.
Kako da se vratim i da se unormalim?
Treniraćemo, zezancija, na žurki nemoj da piješ, a za stolom možeš da balansiraš. Tebe ludilo kad uhvati ti njoj nabijaš šerpu, to je katastrofa. Ako vidi da si se osamio i da nećeš da je povređuješ, maloj reci da gleda sebe i da je svoje završila ove sezone, da gleda svoj život. Biće lakše i maloj i Ani, niko neće napolju da te pita kako ti je. Mene je on zbunio, ja znam i sebe kad sam bio izgubljen, samo nisam imao nekog sa kim sam toliko bio, pa je sve prošlo kroz prste. On nije u toj situaciji, ima veliki teg za vratom, ženu koju zna 30 godina, a hoće ga ribe i pikiraju ga - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.  

Autor: A. N.