AKTUELNO

Razvezao jezik!

Sledeći gosti u radio-emisiji "Amnezija" kod voditelja Osmana Karića i Marko Janjuševića Janjuša su Nenad Lazić Neca i Nenad Macanović Bebica.

Bebice, šta misliš u vezi toga što te optužuju Zola i Miljan? - pitao je Osman.
To Zola leči svoje komplekse, a Miljana mu daje vetar u leđa. Saznaćemo u filmu - rekao je Bebica.
Da li si konačno odlučio da li ćeš da dozvoliš film? - upitao je Osman Karić.
Da, ja sam rekao kako. Zola igra igru i tako će ostati do kraja, leči kompleks i ponižava Miljaninu porodicu. Najviše si to kompleksi zbog mene i Marije, sve radi u inat Mariji i Meni. Trebao bi drugačije da se ponaša prema Mariji - dodao je Macanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš, Osmane, da li Miljana voli Bebicu? - upitao je Janjuš.
Mislim da je zaluđena sa Zolom, a da u podsvesti voli Bebicu - rekao je Osman.
Ja isto to mislim, Matora je najbolje objansila - dodao je Nenad.
Ja mislim da je Bebica lik kojeg niko nije provalio, ali da je jako inteligentan. On može da se zaigra i da bude svašta. Vidi se da voli Miljanu, jer to što radi niko ne bi uradio. Mislim da je zato učestvovao u nedelima. Koliko poznajem Miljanu mislim da ona ima prava, ali dok se ne dokaže suprotno ti si regularan, videćmo kakav će sud biti - govorio je Osman Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto si jedan od retkih koji napada Zvezdana, da li misliš da postoje ljude koji misle kao ti ali ne smeju da mu se suprodstave - rekao je Osman.
Ne napadam ga, samo govorim svoje mišljenje. Mislim tako i pogotovo stariji igrači, koji su osuđivali neke stvari, sve ljude su osuđivali, a sad su mirni. Ljudi kad dođu sa strane i pljuju Zvezdana, a na nominacijama ćute i ne kažu ništa. Ja sam bio neiskusan i nezreo, a kako sazrevam sve sam jači. Svi smo došli da kažemo nešto, nisam došao da ćutim. Ja sam neko ko je došao da prikaže sebe i svoje stavove - pričao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. N.