AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Legendarna glumica Eva Ras poznata je po svom britkom jeziku i vokabularu zbog kog je mnogi osuđuju. Ipak, Eva nema problem sa tim, te ističe da je oduvek vaspitavana u takvom duhu.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj deda je bio rabin. Jednom sam se oduševila kada sam pročitala "Dvadeset hiljada milja pod morem", pa kažem: "Kako je to uspeo Mark Tven? Je li moguće da je bio lađar na reci Misisipi?" Deda mi na oduševljenje uzvrati: "Smiri se, budalo, i on je prdnuo kada je morao". Prosto u judaizmu su stvari jednostavne... i Mark Tven je prdeo. To je fantastičan primer kako da budete jednostavan čovek, da se ne zanesete da ste neka veličina. Prdite svi, a ne možete da ne prdite - rekla je Eva i dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Odličan primer je i lečenje od kancera. Kada umirem od terapije, čitav konzilijum lekara na onkološkoj klinici čeka, jer ako ne prdnem umreću, a ne mogu ništa da uradim. Ili će da proradi ili neće da proradi. Amerikanci imaju to u svojim serijama... i v*ginu i erekciju, pa i disfunkciju erekcije. Svi su se zgražavali što ja psujem u rijalitiju, a psuje cela planeta, svi psuju. Možda u Vatikanu ne psuju, nisam sigurna. Putem kablovske televizije vidimo kako ceo svet živi i tamo je sve prirodno, podrignu i prdnu, promiskuitetne cure... Sve je dozvoljeno... Slobodni ste građani planete - navela je glumica.

Autor: R.L.