AKTUELNO

Biće drame!

Aleksandra Nikolić je nakon razgovora sa Nenadom Macanovićem Bebicom otišla do paba, gde joj je Zorica Marković otkrila sve o razgovoru sa Filipom Carem.

Oči sam povadila sa Bebicom, Majom i Carem. Što te branim, kaže Filip da je znao da će ovo da se desi, da te je ispitao ispod pokrivača. Ja kažem, oni ne veruju. Kažu večeras će da se desi, da ću ja da vidim ko si ti. Ja kažem da si mi draga, da si okej prema meni... Imam utisak da cela kuća treba da se sruši na tebe, da bi on rekao da bi bio u pravu. Pa spominje Dalilu, pa kao sve Zadruge su k*rac, oni su obeležili petu... Kaže mi ispašću kod naroda najgora, a Bebica samo j*be ispod. Onda ona nešto skočila, ja joj rekla da ćuti, jer su je navijači zvali Maja "Sida" - pričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdan je sad izvrnuo hotel, svađa se sa njom - dodala je Aleks.
Nisi ti tu ništa kriva... Cela kuća, kao da si ubila čoveka. Pa Filip kaže što si otišla u izolaciju, on je platio kaznu kad nije hteo, platila si za dronove. Gledam čoveka i ne verujem... A ne znam šta Zvezdan radi - pričala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže da nije igra, da ne bi igrao na svoju štetu - dodala je Aleks.
A šta je tu šteta? - ubacio se Mikica Bojanić.
Anđela isto priča, pikirao je od prošle godine - pričala je Zorica.
Sve je mutno do j*ja. Ako kaže da neće da se obraća devojkama, da brak štitimo životima, da bežimo... Ana ili niko, onda to pogazi, pa onda kaže da posle 15 dana nije ni to. Onda pokuša da poljubi tebe... Sad se vraćamo ono što sam pričao na početku, gde je malo ljudskosti? Okej, ne voliš je, ali gleda je malo ljudskosti? - pričao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip mi je rekao da je kontaktirao sa Anom - nastavila je Zorica.
Da, rekao mi je da mu se žalila na mene - istakla je Aleks.
Skakali na Mariju što je stavila, a sad hoće da je poljubi. Pa i na Zoricu kad je bilo ono - dodao je Mikica.
On priča da između nas postoje neke vatrice. Okej, jeste bilo pogleda, ali ja nisam pričala sa njim, nisam mu davala nadu - dodala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Stani tu kod prvog dela, bilo je pogleda. Meni je sve jasno - pričao je Bojanić.
Ja sam ga pitala da li mu je smetalo kad sam ušla u vezu sa Carem, kaže ne - dodala je Aleks.
Laže - istakao je Mikica.
Slušaj ovo, nakon toga šta se dešava, ja ga pitam otkud sad odjednom da mu se pojavila želja za mnom, on kaže da ne kalkuliše, da mu je tako došlo - dodala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je sve igra. Ako njoj ovo priča, a ovamo lomi hotel, što lomi? A ni tebe ne mogu da razumem da ti se sviđa - rekao je Mikica.
Nije da mi se sviđa, kao muškarac mi je privlačan. Nije jedini koji je privlačan. Ja sam mu rekla, da je drugačije možda, da nema Anđele, Ane... Pitao me je da mu budem devojka, ja sam mu rekla da se pogubio od prostora, zatvora, da mu je možda nešto novo, čudno. Ne znam da li se igra sa mnom, pa mu vidim u očima da je tužan - rekla je Aleks.
A meni je rekao da će da stane iza tebe ako te napadaju, jer ništa osim pogleda nije bilo - dodala je Zorica.
Ne može niko da mi kaže da se posle 12 dana ovako ponaša - nastavio je Bojanić.

Foto: TV Pink Printscreen

On kaže da ima emociju prema Anđeli, da mu ja više prijam, da je to nešto jače - rekla je Aleks.
Čovek je poludeo, pa gde je bio tri meseca, j*bem ti sunce - dodala je Zorica.
Ja sam video kako se gledate na slavi - govorio je Bojanić.
A juče ste imali s*ks, danas radi ovo... Šta je ovo - govorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim da mislim da je igra, jer bi bilo prebolesno. Ja sam u nekim situacijama više verovala njemu, nego Anđeli - ubacila se Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.