AKTUELNO

Sluti na kraj!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugarima je prikazana svađa Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića i sobe za izolaciju, kad joj je on ponovo zamerio njeno ponašanje, a ona se uzaludno pravdala.

Mislim da smo došli gde treba. Ne kažem da on meni preti da ćemo da raskinemo, ali mogu i ja da kažem svašta i budem bezobrazna. On u rasprava ne bira i ispada da mi stalno preti raskidom - rekla je Anđela.
Ja kad kažem da ne želim da pričam, to ne znali da sam raskinuo. Nije da sam ja hteo nju da ostavim. Ovde smo već krenuli i sad da nastavljamo priču ne treba jer treba još vremena. Danas sam joj pitao da li bi me pustila ako kažem da smo završilo, ona kaće da ne bi. Ona je za te stvari jako veliki bukvalista. Danas pričaš drugačije od onoga što smo pričali popodne - pričao je Zvezdan.
U raspravama do juče mi je tako delovalo - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Vas dvoje ste krenuli lepo, možda se niste dovoljno upoznali i možda treba da konkretizujete probleme - dodala je Ivana Šopić.
Ja sam počeo da poštujem neke stvari koje ona kaže, ali postoje trenutci kad ne možeš mirno da pričaš. Ja sam rekao da je bolje da ne bude zajedno ako ovako ide, a ne da ne želim da budem sa njom - govorio je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.