AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Mariju Kulić.

Ti si najbogatija žena imaš ćerku i tri zeta u kući. Blagho tebi jedan čuva kćer, jedan tebe, atreći sve vas - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola čuva Miljanu to mi nije jasno, on čuva sebe i manipuliše. Ja se čuvam sama, Nenad više pomažem ja njemu, nego on mene. Ja mu skuvam, operem, gledam da spava u čistom i gledam da li ima čistu posteljinu. Sama sve radim, meni Nenad ni u čemu ne pomaže i plus koliko mogu popričam sa njim da mu kažem o Miljaninom odnosu sa Zolom, kako to izgleda i da ne bude usamljen. Ko je treći koji je uz sve?
Pa ja - rekao je Ivan.
Nikad nisi bio uz mene i uz Miljanu - dodala je Marija.
Zet nisam bio niti ću biti. Čuvma porodični odnos mene, Miljane i Željka, čuvam odnos sa Zolom jer najvijam za njih. Čuivam Bebicu objašnjavao sam da će doći njegovo vreme, naravno da sam ga lagao. Mariju najviše čuvma od toga da bi zadržala zdrav razum jer je čuvam od veće količine alkohola koju pije u poslednje vreme - pičao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan čuva samo sebe i svoju zadnjicu. Nenad čeka bolje dane, ja mu pomažem u tome i podrška sam mu u tome. Zola voli sebe i igra ovu igiruc da prođe rijaliti - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.