AKTUELNO

Šok!

Zadrugari su nastavili da glasaju za najdosadnije zadrugare. reč je dobio Ivan Dragić.

Nisam iznenađen što su me mnogi naveli, znam da iritiram. Svi koji su naveli Aleksandru i mene u paru, lepše mi je da provodim vreme pored nje, nego pored vas. Brendon prva osoba, istrošeni rijaliti igrač. Ja njega vidim jedino ujutru dok igra u boksericama oko zamišljene šipke. Druga osoba će biti Mikica, dosadan je poput kišovitog dana na moru. Dodsadno mi je da gledam kako ulaziš u d*pe starijim igračima. Neca se meša gde treba i ne treba. Komentariše veze, a nikad nije imao momka ili devojku. Dok ležim sa devojkom on legne pred nas i ne mogu da ga isteram - govorio je Ivan Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je glasala DJ Tamaris.

Ja ću da zaobiđem navođenja istih zadrugara i neću da spominjem nebitne osobe. Što se tiče zadrugara koje bih navela, ja ću da okrenem to kao zanimljiv, ali postao dosadan. Prvo mesto Šaki, on je momak koji gospodin, ima šta da kaže, da se zeza i baci foricu. Mislim da ga je sve ugušilo, volela bih da ga čujem da baci neki foricu. Druga osoba je Mikica, bio mi je interesantan u lisicama sa Miljanom. Mislim da si kvalitetan, zato te i navodim. Dosadan, a ima kvalitete. Treća osoba je Bebica. Čovek van crnog stola je baš zanimljiva osoba, ume da priča na dosta tema - pričala je DJ Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Stefan Radić Rodni.

Ivan Marinković, ali neću njega jer mi je prezanimljiv. Jelena Golubović mi se ne dopada, dosadili su svima dv telefona, odnos majke i ćerke, to je već previše dosadno postalo. Drugo mesto Ana Spasojević, ona negira da joj se dopada Marko Marković. Treća osoba je Anđela Đuričić, ima trenutno drugih problema, nisi dosadna sa momkom, ali neću da te navedem na treće mesto, neću ni Ša - pričlao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.