AKTUELNO

Tenzično do samog kraja!

Marija Kulić bez reči je dala mali budžet Jelene Golubović, a onda nastavila sa Aleksandrom Sauerom.

Ja mogu da kažem da se ne slažem sa podelom budžeta i da si mi pala o očima - rekla je Jelena.
Mali budžet Sauer. Ja ne znam kako će tvoji drugovi tebe da gledaju posle ovoga. Kaže se da budeš ono što jesi, a uradio si šta si uradio kao kum, znači niko ne treba da te uzima za kuma i sebe si tako deklarisao. Protiv tebe nemam ništa, zamerila sam ponašnje iz onog klipa. Ja bih volela kao i svi da ostaneš što duže, više komentariši, imaš tu devojčice, po meni biste lep par bili Anđela i ti - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet dobio je Marko Petrušević Petrući.

U okej smo odnosu, imali smo svađu u drugoj sezoni, a to ću da prepišem tvom pijanstvu. Hteo si da se izdigneš i deliš komplente udatoj ženi i bila sam ljuta jer si to dozvolio sebi, a kod kuće imaš majku. Nema veze, ti si se izvinio i smatram da si se pokajao. Učešće u ovom rijalitiju, ima tu ljubavi, ušli ste u vezi da biste bili u odnosu, ali ste se i vezali jedno za drugo. Ovaj prostor kad se zbliže ljudi vežu se, Palčica je mnogo slatka i zna da se uvuče pod kožu. Nemam ništa protiv tvog učešća.
Ja bih samo da se zahvalim na mom budžetu i da kažem da se ne slažem sa Jelenom. Po meni Marija ima najrealnije komentare. Mi se u četvrtoj sezoni nismo poznvali, komentarisala me je na osnovu fizičkog izgleda. Kao majka, ja je razumem šta priča. Žena koja ima dete samo to može da razume, nisi u pravu - komentarisala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli mene moja majka da ne stavi za omiljenu. Marija ponižava Miljanu time što veliča Bebicu. Mislim da je kontradiktorna, Filipu je dala srednji budžet. Otkako smo se pomirile ja za Mariju nisam rekla ružnu reč - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.