AKTUELNO

Nikoga nije poštedela!

Voditelj Marko Đedović je večeras u Šiša baru obavio intervju i sa Marijom Kulić, koja je analizirala sve aktuelne situacije u Beloj kući. Prvo je urnisala Ivana Marinkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo moram da kažem šta me je iznenadilo. Taman sam spustila loptu... Htela sam da ispričam o Ivanu šta sam imala, a onda je ispalo da ponovo narušavam odnose. Videla sam da njega dete ne interesuje. Napravio mi je kafu u šolji, aplikacija Sneško Belić. Odnela je u apartman, rekoh nek ostane, da sipam Željku. Tražio mi klompe, ja rekoh da dođe, a da ostavi šolju za Željka, on kaže: "Ne, ne, vrati mi moju šolju". Mator čovek da pije iz Sneška Belića - krenula je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas ga je Perica obukao u Betmen trenerku i kaže: "Vodi me da vidi Ivan". Ja mu rekoh da je bolestan. Toliko je odvratan, sve radi radi rijalitija. To sa Aleksandrom što se priča, da, to je mislio. Da on ostavi Jelenu, a Aleksandra Dejana, bio je spreman na to. On je dete napravio zbog rijalitija, možete da zamislite na šta je sve spreman. Da je Aleksandra pristala, pravili bi priču. Teško g*vno od čoveka, toliko samoživ, podmukao. Meni kaže da i Miljanu i mene gleda kao rijaliti igrače. Molim? Ja ga branila kad ga je Car napao, bilo je jače od mene. Vikala sam: "Jelena, tužba". A on meni kaže da smo mu Miljana i ja rijaliti. Više ga ne fermam za crvljivu šljivu. Pre neki dan je rekao da ima stomačni virus, nije se video sa Željkom, sigurno će da odugovlači dve nedelje. Može kroz prozor da popriča sa njim. Ni Lena mu nije čestitala praznike, on je ne spominje. Na pamet mu ne padaju deca. Željko neće videti žute banke. Neradnik, lenština. Čovek nema emocije, ne zanimaju ga deca, samo kučići i ta žena, a i to je pitanje, kad je hteo da pravi priču. Sve mu je rijaliti - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je došao sada, Maja ne zna gde će, Car se najviše iskompleksirao. Car je držao Maju da dokaže da je bolji od Janjuša, da dokaže da je devojkama više stalo do njega. Danas joj je rekao da se vrati iz rehaba, to je toliko ponižavajuće. Sad hoće da mu dokaže do koga joj je stalo. I te kako mu je više stalo do Maje nego do Aleksandre. Samo je hteo da dokaže da Aleksandra ne voli Dejana, da Maja ne voli Bilala i da može sa Milicom. Sad će da se igra. Sve tri u opticaju. Vidi, kakvi su oni drugovi Janjuš i Car. Menjaju iste devojke, ljubomorni jedan na drugog, a ovamo sede. To je veštačko druženje. Milica, Maja i Aleksandra se nadmeću koju će Car da odabere. Sa Bilalom isto, sa Carem isto. Sad kad je Janjuš ušao, Maja ne zna gde će. Kaže da je ljuta što nije priznao dete kad je išla na kiretažu. I te kako se Maja obradovala kad je on ušao za Novu godinu, a i sad kod vrata, samo ju je zaobišao. Još ima neraščišćenih stvari. I Aleksandra je spremna na sve. A Caru je lako bilo dok Janjuš nije bio tu, sad će da mu bude teže - pričala je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Bebicom? - pitao je Đedović.
Legao je danas na garnituru, pokrio se zavesom, gleda Rajsko, ko ulazi u kuću. Sve gleda i prati. Rekoh: "Bože, kad spava ovaj čovek". Malopre mi kaže da je prepoznaje po koraku. Srce mu lupa kad mu se približi, meri puls. On je siguran da Zola neće biti sa Miljanom. Spreman je da je čeka. I da se igra Miljana, kako možeš preko igre da pređeš ako je voliš? I ja mislim da je Zoli ovo igra, daj Bože da je Nenad sačeka, jer Miljana ne može da bude sama - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.