AKTUELNO

"Sreća se ne gradi na tuđim suzama"

Naredna takmičarka sa kojom je voditelj Marko Đedović obavio intervju u Šiša baru bila je Miljana Kulić. Ona je otvorila dušu o svojim ljubavnim i porodičnim problemima.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si? - pitao je on.
Dobro, Markić. Nadali smo se da će večeras biti polaganje, pa sam zato ovako obučena, inače se ne sređujem nedeljom. Drvo nam je reklo da će to biti u utorak. Volela bih da ga ispituje mama, a ne Bebica, da se ne bi onako kezio, kao šifonjske gaće - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na "Pretresu" kod Ivane je bila priča da li si mu ti nešto izgovorila na Novoj godini, šta je istina? - pitao je Marko.
Čestitala sam njemu i njegovoj porodici, a on je izmislio da sam rekla: "Sve će ovo da prođe". Može da se nada čemu hoće, ja to nisam izgovorila. Postoji snimak, bubice. Baš zato mu nisam čestitala sad, a ni Božić. Bezobrazan je, neću mu više priuštiti to zadovoljstvo, neću ga ni pogledati. Imam tikove, plašim se da neću slučajno da ga vidim. On namerno radi te stvari da bi me posvađao sa Zolom. Ja sam sa njim bila iz inata kad sam se posvađala sa Zolom u druženju, jer sam mislila da igra igru sa mnom zbog Anite. On zna da ja volim nekoga. Znao je da to radim iz inata i imao s*ks sa mnom, znači da namerno radi neke stvari da bi me degradirao. Ali on to ne može, samo ja. Ali da me voli, rekao bi mi da izađem iz kreveta i odem kod Zole. On ne voli mene, voli sebe pored mene. Oseća se moćnijim, sigurnijim. Sebe najviše voli, ali sebe pored mene - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva je Marijina uloga? - pitao je Marko.
Da razdvoji Zolu i mene. Možda ona Bebici priča da ću ja napolju biti sa njim. Garantujem da kad ode kod apartmana, da mu mama kaže da se ne sekira. Ona ne bi volela da ja izgubim njega. A on neće da je izda, pa preokreće priču na mene. A ona folira sa Zolom, najviše bi volela da on ne položi, da se vratimo sa Rajskog. Ne može ona dugo da izdrži da se folira. Moli Boga u sebi da padne, da bi mu se smejala, da kaže da je nesposoban gmaz, da mu Bebica priča da će voziti biciklo - istakla je Kulićeva.
Jesi raščistila odnos sa Aleks? - pitao je Đedović.
Nismo konrektno o tome pričale, malopre smo bile u pušionici, raščistićemo to. Volim je, ali mnoge stvari ona radi zbog rijalitija. Jeste povređena sa Filipove strane, jeste ga poštovala, ali karma je k*čka. Ne možeš na nečijim suzama da gradiš tuđu sreću, toga se i plašim kad je Bebica u pitanju - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je bila u šoku zbog Janjuša. Voli i Janjuša i Cara, ne bi podnela da on bude sa drugomd devojkom. Da je znala da će Janjuš da uđe, ne bi bila sa Carem. Verujem da će pokazati svoju sujetu i ljubomoru ako on krene sa Sofijom Unom - rekla je Kulićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.