AKTUELNO

Ne planira da ode!

Prva osoba sa kojom je voditelj Marko Đedović obavio intervju večeras u Šiša baru bila je Maja Marinković.

Kako si? Videli smo ti facu malopre - pitao je Marko.
Dobro sam. Znaš kako, aludira se verovatno na Janjušev ulazak. Smorila sam se, jer sam se sa Filipom nešto pokačila kad mi je rekao da ću da izađem iz rehaba, nešto mi je čudan. Ja sam sa Janjušem svašta nešto preživela, volela ga. Ali otkad mi se ono desilo (abortus), ja sam presekla. Stvarno. Ja sam posle toga ušla u priču sa Filipom. Volim Filipa, a Janjuša sam volela najviše. Dogodilo se to što me je prerezalo za život. Ne postoji ništa što bi moglo da obnovi emociju - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle godine kad sam ušla u Zadrugu, rasplakala sam se kad je pričao o meni na onoj raspodeli, ali sam se okrenula ka Filipu, tad sam shvatila da je moje srce stvarno okrenuto ka Filipu. Ja Janjuša poznajem, slab je na mene, uvek sam bila njegova bolna tačka, bio je emotivniji i sažaljiviji prema meni nego Filip. Ali kad se to desilo (abortus), došla sam do granice posle koje nema dalje. Ne mogu da sažvaćem to - dodala je Marinkovićeva.
Sve bi pilo vodu, da ne pričam sa tobom. Prićaš o granicama, a znamo koliko si ih prešla - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznaješ i Filipa i mene. Koliko god pričao Filip te uvrede, znam da on ima tu čudnu emociju prema meni. To je možda ono pravo. Koliko god da ima potrebu da me ponizi i unizi, ne može bez mene da spava onako zagrljen. Tu se kosi. Ja sama biram da trpim poniženja. Ja verujem da me voli - odgovorila je ona.
Šta je razlog što te je izbacio iz rehaba? - pitao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš. Kaže on meni svaki dan, ali opet je sa mnom. Ne možeš da provodiš vreme 24 časa sa nekim, a da ti ne prija. Filip je opet počeo neku sprdnju sa Aleks. Znam kako gleda. Rekao je da je ona folirant, a da sam ja luda i bolesna, ali da nemam lošu dušu. I Aleks i ja smo povezane sa Janjušem, s tim što sam ja njegova ljubav bila, a ona kombinacija. Mislim i da Janjuš priča sad sa Aleks više iz nekog inata. Da je malo ljubomoran. Ne mogu da tvrdim, ali mislim. Ima svega tu po malo. Naravno, nije Filipu svejedno, obe smo povezane sa Janjušem. Ali mi je krivo što me je izbacio iz rehaba, rekla sam da nema ništa od toga. I da se iselim, vratiću se kroz par dana. Koliko može bez mene, toliko ne može. Ja toliko volim Filipa, da je to strašno. On mi je zalečio rane od Janjuša. Stvarno sam ga zavolela - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi pružila šansu nekom korektnom odnosu ako se Filip okrene npr. Milici? - pitao je Marko.
Možda se okrene Aleks ako mu proradi sujeta, možda ubaci neku novu devojku. Ja sam pričala danas sa njim, rekao mi je da bi voleo da Milicu par puta... Znaš šta. Mislim da me u dubini duše voli, ali da mi se sveti sa drugim devojkama. On želi da me povredi zbog nekih stvari, a zna da ga volim - rekla je Maja.
Plačeš ispod jorgana, nisi zadovoljna. Majo, ljubav je lepa - dodao je Đedović.
Nisam. Ali i sa Janjušem sam plakala. Naravno, ko god došao, dobrodošao, ali nisam dala neku reakciju da može da se tumači previše. Filip mi je rekao da se pozdravim sa njim. Verovatno hoće da me isproba, da vidi kako ću da reagujem - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li osoba koja te voli može da radi takve stvari kao Filip, kao ovo što si rekla za Milicu? - pitao je Marko.
Meni nije prijatno. Ja želim da istrajem ove godine, ne želim sebi da dozvolim neke stvari. Ali gorim u sebi. Krivo mi je, ja sam živo biće od krvih i mesa. Znam da je pogrešno, ali prosto, svi smo mi nekad u životu voleli - istakla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.